Rezultate halucinante ale analizelor in cazul lui Mario Iorgulescu! Acesta ar fi iesit pozitiv la testul privind consumul de cocaina

Rezultate halucinante ale analizelor in cazul lui Mario Iorgulescu! Acesta ar fi iesit pozitiv la testul privind consumul de cocaina

Potrivit unor surse judiciare Mario Iorgulescu a iesit pozitiv la testul de depistare a drogurilor, dar nu se stie inca ce substante interzise ar fi consumat.

Potrivit unor surse judiciare, legistii au determinat ca Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur in sange la prima verificare si 1,76 la a doua verificare – ceea ar insemna ca ar fi putut avea 2,20 g/l alcool pur in sange in momentul accidentului.

De asemenea, el a iesit pozitiv la testul de depistare a drogurilor, dar nu se stie inca ce substante interzise ar fi consumat.

Aceste rezultate ale analizelor NU sunt inca oficiale, insa urmeaza ca legistii sa anunte curand si rezultatele oficiale.

Surse din cadrul politiei spun ca Iorgulescu se afla la volanul unui Aston Martin, in valoare de sute de mii de euro si ar fi circulat cu viteza foarte mare. La un moment dat, a ajuns pe celalalt sens de mers, unde a izbit violent un alt autoturism.

In urma impactului, cele doua vehicule au fost aruncate de pe sosea, iar motorul masinii conduse de Mario Iorgulescu ar fi luat foc. Celalalt sofer – un tanar de 24 de ani, care avea doi copii – a murit pe loc.

In acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, dar punerea sub invinuire nu poate fi inca facuta, cat timp este in spital. Intre timp, politistii incearca sa afle daca atunci cand conducea era sub influenta alcoolului sau chiar drogurilor.

VIDEOCLIPUL ZILEI