Mario Iorgulescu, dat in urmarire internationala. E numarul 1 pe lista celor mai cautati infractori romani

Mario Iorgulescu, dat in urmarire internationala. E numarul 1 pe lista celor mai cautati infractori romani

Mario Iorgulescu a fost dat in urmarire internationala dupa ce, saptamana trecuta, Tribunalul Bucureşti a decis arestatarea preventiva in lipsa.

Politia Romana l-a dat in urmarire generala pe Mario Iorgulescu, care este acuzat de omor şi conducere sub influenţa alcoolului şi a altor substanţe interzise. Tribunalul Bucureşti a emis mandat de arestare in lipsa pe 30 de zile pe numele fiului lui Gino Iorgulescu, decizie care poate fi contestata la Curtea de Apel Bucureşti. Acum, politistii romani l-au pus pe Mario Iorgulescu pe primul loc pe lista celor mai cautati infractori romani, anuntul fiind publicat si pe site-ul institutiei.

Mario Iorgulescu a fost dus la o clinica din Italia inca din luna septembrie, dupa ce a fost si el grav ranit in urma accidentului pe care l-a produs cu cateva luni in urma. Acesta a fost externat si preluat de un institut de reabilitare psihiatrica din Italia. Ulterior, in 31 octombrie, a fost internat la o alta clinica din Italia, unde se afla si in prezent.

Potrivit procurorilor, Mario Iorgulescu a condus beat si drogat, in data de 8 septembrie 2019 si a produs un accident in urma caruia un barbat a murit. Acesta nu a oprit la semafor si a condus cu o viteza de 162 de kilometri pe ora, desi limita legala era 50 de kilometri pe ora.

„Pe fondul unei crize de gelozie si intr-o stare de furie, avand o alcoolemie de 1,96 g/l si fiind sub influenta cocainei,(…) inculpatul Iorgulescu Gino-Mario a condus autoturismul (…) cu o viteza ce depasea cu mult viteza legala de 50 km/h in localitate, patrunzand pe culoarea rosie a semaforului cu viteza de 145 km/h, (…) patrunzand pe contrasens si intrand in coliziune frontala, la viteza de 143 km/h, cu autoturismul marca Audi, condus de victima , care a decedat pe loc. Inculpatul nu a actionat frana, iar in momentul coliziunii pedala de acceleratie era apasata la maximum”, potrivit procurorilor.

VIDEOCLIPUL ZILEI