Mario Iorgulescu a primit mandat de arestare in lipsa. Cand va fi adus in tara

Mario Iorgulescu a primit mandat de arestare in lipsa. Cand va fi adus in tara

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au emis un mandat de arestare in lipsa pe numele lui Mario Iorgulescu.

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF Gino Iorgulescu, a primit mandat de arestare in lipsa pentru 30 de zile, in urma unei decizii luate joi de Tribunalul Bucuresti. Decizia nu este insa definitiva. Avocatii familiei pot depune recurs, caz in care mandatul nu va fi pus in aplicare imediat, ceea ce inseamna ca tanarul nu poate fi adus inca in tara.

Pe 8 septembrie, Mario Iorgulescu s-a urcat beat si drogat la volanul masinii sale Aston Martin si a produs un accident in urma caruia un tanar si-a pierdut viata. Acesta nu a oprit la semafor si a condus cu o viteza de 162 de kilometri pe ora, desi limita legala era 50 de kilometri pe ora. Recent, procurorii au schimbat incadrarea faptei in omor si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si a altor substante, ceea ce inseamna ca sunt sanse mari ca tanarul sa ajunga in spatele gratiilor.

Din 23 septembrie, Mario Iorgulescu a fost dus la o clinica din Italia, pentru ca si el a fost ranit grav in urma impactului. Acesta a fost externat si preluat de un institut de reabilitare psihiatrica din Italia, iar ulterior, in 31 octombrie, a fost internat la o alta clinica din Italia, unde se afla si in prezent, potrivit familiei.

La judecata de joi, Mario a fost reprezentat si de tatal sau, Gino Iorgulescu, care le-a spus judecatorilor ca fiul sau sufera de afectiuni ale lobilor frontali si ca a ramas cu sechele neurologice, urmari ale accidentului mortal pe care l-a provocat in toamna anului trecut, iar din acest motiv nu poate discuta cu anchetatorii.

VIDEOCLIPUL ZILEI