La nici zece zile de la lansare, se vinde pe banda rulanta! Stocul a fost deja epuizat

La nici zece zile de la lansare, se vinde pe banda rulanta! Stocul a fost deja epuizat

Primul model electric de la Ford, Mustang Mach-E, are un succes urias. Se vinde pe banda rulanta. La nici zece zile de la prezentarea oficiala, stocul pentru versiunea de lansare a fost deja epuizat.

Mustang Match-E fost dezvaluit pe 18 noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles. Americanii si-au rezervat SUV-ul electric chiar din ziua lansarii.

Versiunea de lansare a fost deja epuizata, iar Ford nu a anuntat numarul de vehicule care au putut fi rezervate. Chiar si ei au fost susprinsi de numarul mare de cereri.

Daca stocul First Edition a fost deja epuizat, exista alte versiuni disponibile ale SUV-ului electric: Premium, Select, California Route si GT, aceasta din urma reprezentand varful de gama.

Primii clienti isi vor primi masina spre finalul anului viitor. In Romania, Ford Mustang Mach-E va ajunge in cea de-a doua parte a anului 2021.

Noul Ford Mustang Mach-E este atat primul model de serie electric Mustang, cat si primul crossover sub aceasta marca. Masina este vitala pentru viitorul celor de Ford si pentru electrificarea modelelor americane, amestecand capacitatea, performantele si eficienta intr-un singur pachet propulsat de baterii. Citeste AICI mai multe detalii despre noul model.

VIDEOCLIPUL ZILEI