Un YouTuber a gasit din greseala o parcare plina de masini de lux abandonate. FOTO

Un YouTuber a gasit din greseala o parcare plina de masini de lux abandonate. FOTO

Nu in fiecare zi cineva descopera o parcare plina de masini de lux abandonate, ce valoareaza in jur de 1.120.000 euro. Ei bine, un Youtuber a gasit din greseala aceasta parcare si masinile din ea au uimit pe toata lumea.

Sa gasesti o parcare cu masini de peste 1 milion de euro pare o poveste cusuta cu ata alba, insa se pare ca un YouTuber a reusit sa faca acest lucru. Iata cum arata aceasta parcare si ce masini au fost gasite acolo.

Cine este YouTuberul si cum a ajuns in acea parcare?

Ei bine, YouTuberul a vrut sa spuna doar ca il cheama Ben, probabil pentru ca nu credem ca are voie sa intre pe o proprietate care nu este in posesia lui. Acesta a declarat ca stia de cativa ani despre complexul in care au fost gasite masinile.

Citeste si: Cum arata un showroom Toyota abandonat si gasit dupa 46 de ani cu masinile noi inca inauntru

Se pare ca totul este abandonat, iar balariile au inceput sa-si faca aparitia la exteriorul complexului. Impreuna cu prietenul sau Eran, Ben a decis sa gaseasca o cale de acces in proprietatea respectiva, neavand idee despre ce urmau sa descopere.

Totul arata extrem de interesant si ce stim este ca aceasta cladire era detinuta de Bristol Cars, ultimul producator de automobile independent din Marea Britanie, care a si-a inchis portile din cauza pandemiei de coronavirus.

Conform unui oficial al companiei, masinile aflate in parcare sunt descrise ca fiind niste rable, insa expertii au estimat valoarea acestor masini la peste 1 milion de euro.

Ce masini de lux abandonate au fost gasite in acea parcare

Mai intai, trebuie sa va spunem ca au fost gasite 15 masini, iar multe dintre acestea sunt prototipuri testate de compania britanica, pentru a deveni masini de serie.

Primul pe lista este un Bristol Bullet, un prototip din 2016, care era dezvoltat pentru a celebra cea de-a 70-a aniversare a companiei. Valoarea estimata a acestui model este de 280.000 euro.

Un Bristol 408 Bullet Speedster din 1964, se afla si el in acea parcare. Expertii spun ca acest model a fost un prototip de testare, insa nu a ajuns niciodata in productie. Totusi, are o valoare de 336.000 euro.

Un prototip Bristol Fighter, din 1982, este doar unul din cele 13 fabricate. Acest model va fi scos la licitatie, iar pretul estimat este de 223.000 euro.

Cei ce cauta un taxi Beardmore din 1957, trebuie sa stie ca exista unul in acea parcare, iar valoarea sa este de 22.000 euro.

Chiar si o masina de curse se afla in parcare, cu o valoare de 4.500 euro.

VIDEOCLIPUL ZILEI