Video: Un roman si-a dat foc la masina in Irlanda in timp ce facea live pe Facebook

Un roman si-a incendiat singur masina in timp ce facea live pe Facebook, fiind urmarit de peste 20.000 de persoane. Curajosul a anuntat de mai multa vreme ca la prima sesiune de live in care va fi urmarit de aceasta cifra de oameni el isi va incendia autoturismul.

Tanarul este un cunoscut personaj pe internet, dar si in presa din Irlanda, fiind implicat intr-un scandal urias in urma cu cateva luni.  Strugurel Lingurar, asa cum este cunoscut pe internet, a devenit celebru in presa britanica dupa ce a postat un clip video pe internet in care conducea beat la volan pe strazile din Dublin, iar din cauza cantitatii mari de alcool pe care a consumato el a si vomit in direct.

Romanul a strans 3500 de share-uri la postare in aproximativ 35 de minute si a pus rapid in aplicare planul anuntat de multa vreme.

“La 40.000 de de share-uri dau foc la Mercedes 2007”, este descirerea prin care Strugurel Lingurar si-a facut reclama si in cele din urma si-a incendiat masina.

Toata actiunea de incendiere a masinii s-a petrecut pe o plaja din Irlanda, fiind bine planificata cu mult timp inaintea atingerii cifrei colosale de distribuiri pe Facebook. Strugurel a turnat combustibil pe intreaga masina si i-a dat in cele din urma.

Strugurel Lingurar a devenit un personaj extrem de cunoscut in randul interanutilor, fiind urmati de  peste 80.000 de persoane pe Facebook. Tanarul se afiseaza intotdeauna cu un lant impresionant de aur la gat la care sta atarnata o cruce.

Romanul posteaza zilnic fotografii extravagante in care detine sume importante de bani, bijuterii, ceasuri sau chiar buchete de flori uriase prin care incearca sa-si atraga cat mai multe admiratoare din lumea internetului.

Strugurel Lingurar a fost implicat anul trecut intr-un conflict dur pe internet cu Nelson Mondialul, un alt om important din lumea retelelor de socializare din tara noastra. Cei doi s-au contrat pe internet si au incercat sa puna la cale chiar si o intalnire directa pentru a rezolva fata in fata problemele aparute.

VIDEOCLIPUL ZILEI