Subaru testeaza masini pe Transfagarasan! Iata cand si unde este inchis drumul national!

Subaru testeaza masini pe Transfagarasan! Iata cand si unde este inchis drumul national!

Se spune despre Romania ca este o tara frumoasa, insa este pacat ca este locuita. Eu nu as merge chiar atat de departe, chiar daca in momentul de fata avem o multime de motive sa ne ingrijoram in legatura cu majoritatea oamenilor care o locuiesc si cu deciziile pe care le iau.

Sa spunem doar ca partea aceasta mica de romani care vor sa faca ceva pentru Romania este suficienta pentru a aduce tara pe locul fruntas in topul celor bune, dar trebuie sa mai avem putin nerv si inca putina rabdare.

Cat despre Romania si locurile ei fascinante de vizitat… credeti-ma ca inainte sa plecati spre alte locatii din care sa cunoasteti istorie sau traditii, este necesar sa faceti un tur al tarii ca sa ne cunoastem mai bine pe noi ca natie.

Iar Transfagarasanul este locul perfect cu care sa incepi. Zic asta pentru ca ai nevoie de putina pauza de la birou sa-ti linisteti gandurile si in acelasi timp aerul curat poate sa fie un ajutor foarte mare daca trebuie sa iei o decizie. Numai ca Transfagarasanul nu prea este de vizitat acum.

De luni pana miercuri, adica intre 9 iulie si 11 iulie, Transfagarasanul va fi inchis intre anumite ore. Ce se va intampla? Nu-i vorba despre vreun raliu sau vreo cursa, ci despre stabilirea unui record de viteza. Cine vine pana in Romania ca sa stabileasca un record de viteza si ca sa-si testeze opera de arta? Chiar Subaru!

Asa ca haideti sa vedem cand trebuie sa-l lasam pe constructor sa-si testeze masina.

Luni, Transfagarasanul este inchis intre orele 09.00 – 13.00 si 14.00 – 18.00, pe sectorul cuprins intre km. 67+000 – km. 151+000 – adica sectorul Cartisoara.

Marti, Transfagarasanul este inchis intre orele 09.00 – 13.00 si 14.00 – 18.00, pe sectorul cuprins intre 67+000 – km. 151+000, tot Cartisoara.

Miercuri se schimba intervarul orar, asa ca drumul este inchis in perioada de timp 09.00 – 12.00 și 14.00 – 17.30, tot sectorul Cartisoara, doar ca de data aceasta pe aceasta portiune de drum: km. 115+926 – km. 151+000.

Asa cum stim, Transfagarasanul a fost preferat si de cei de la Top Gear petru cateva filmari aici, asa ca Subaru a facut o alegere perfecta pentru a-si testa noua masina. Despre ce model este vorba? Nu stim inca, dar cu siguranta vom afla dupa cele trei zile sau poate mai tarziu, cand automobilul o sa fie expus lumini reflectoarelor.

VIDEOCLIPUL ZILEI