Top 5 super masini pentru familisti! Nu trebuie sa fie plictisitor la volan!

Top 5 super masini pentru familisti! Nu trebuie sa fie plictisitor la volan!

De cele mai multe ori, familistii sunt asezati sub eticheta oamenilor care trebuie neaparat sa-si cumpere un SUV sau o masina cat mai mare in care sa incapa toata familia. De cele mai multe ori este gresit. Si va spun si de ce: generatiile care vin din urma, acestea proaspete si tinere, stiu sa imbine ideea de cool cu ideea de familie, asa ca isi vor cauta intotdeauna masini care sa indeplineasca cele doua aspecte.

Generatiile tinere nu vor sa renunte la ceea ce le place – adica la dragostea pentru aspectul exterior si interior al unei masini sau la caii putere – asa ca isi cauta automobile care sa atinga punctele mult dorite de ei.

Asa se face ca tinerii din ziua de azi stiu cum sa-si aleaga masina pentru familie si fara sa renunte la micul sentiment de adrenalina pe care il poate provoca un supercar, de exemplu.

Daca esti parinte nu inseamna ca masina ta trebuie sa fie una plictisitoare. Sa luam exemplu de la tineri si sa vedem ce masini putem cumpara ca sa fim in trend, sa avem parte de cai putere, sa avem un supercar de familie si sa ramanem familisti convinsi.

Am pregatit un top 5 al supercarurilor care fac viata de familie mai frumoasa!

1. Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

Adica o masina care pe langa toate cele de mai sus este si prietenoasa cu mediul. Asa ca ce iti poti dori mai mult de atat. Are 680 de cai putere (asa ca pasiunea ramane acolo fara sa fie stirbita) si are un consum de 2.9 litri la suta de kilometri (acesta fiind consumul mediu).

2. Audi RS6 Avant Performance

Audi RS6 Avant Performance

Audi-ul de fata nu este chiar nou-nout, nici nu rupe gura targului cu aspectul, dar nu este o masina de familie plictisitoare. 605 cai putere se afla sub capota, iar suta de kilometri este posibila intr-un timp de doar 3.7 secunde.

3. Lamborghini Urus

Lamborghini Urus

Nu puteam sa nu pun si un SUV pe lista, totusi, dar acesta Urus depaseste ideea clasica de SUV si merge concret inspre ideea de supercar de mari dimensiuni care poate sa faca pe oricine sa suspine.

650 de cai putere poate sa livreze propulsorul… unde mai pui ca exteriorul este iesit din comun pentru o masina de familie, iar interiorul combina eleganta cu sportivitatea. Si nu asta iti si doreai?

4. Mercedes-Benz E63 S AMG T-Modell

Mercedes-Benz E63 S AMG T-Modell

Se spune despre el ca este cel mai rapid break din 2018. 612 cai putere poate sa produca propulsorul, transmisia este automata, exteriorul este mai mult elegant decat sportiv, dar interiorul te transpune in lumea unei marci care a reusit sa combine sportivitatea cu luxul.

Daca nu crezi ca e o masina buna de familie, pune-ti copiii pe bancheta din spate si du-i la scoala. Or sa mearga de drag apoi, nu trebuie sa ii mai rogi tu sa se trezeasca dimineata.

5. BMW M5

BMW M5

Cel mai nou M5 este deja masina preferata de toti soferii, insa niciun familist nu are curaj sa o aduca acasa, sa-si puna copiii si sotia in ea si sa mearga la bunici. De ce? De teama ca ar putea calca acceleratia?

Pai hai sa va dau un pont: lasati copiii la bunici si apoi mergeti doar voi doi, la apus, in razele acelea de chihlimbar, calcand pedala de acceleratie in ceva zone sigure. Sigur masina asta indeplineste dorintele tuturor.

Scoate 625 de cai putere si poate sa faca suta de kilometri in doar 3.3 secunde.

VIDEOCLIPUL ZILEI