Top 5 masini de Politie cum nu ai mai vazut!

Top 5 masini de Politie cum nu ai mai vazut!

Masinile de Politie nu sunt un subiect atat de dezbatut. Cu toate astea, noi am avut un articol in care v-am prezentat cum poate sa arate o Dacia Logan a unui echipaj de Politie din Romania. Concluzia?

Rugina peste rugina si masina abia daca se mai tinea pe picioare. Nimeni nu a fost de acord cu ce a vazut pentru ca noi suntem sanctionati pentru cea mai mica pata de rugina… si cam asta este realitatea.

Dar hai sa vedem ce se intampla si in afara hotarelor tarii noastre. Cum arata masinile de Politie din afara? Si daca am aduna masinile politistilor de peste hotare nu am face decat sa ne enervam pentru ca acolo exista masini puternice cu design frumos, mereu pregatite sa prinda soferii vitezomani. Dar ce faci cand masinile nu sunt alese bine? 

Asa ca am facut un top 5 al masinilor de Politie ce s-au perindat, de-a lungul timpului, in fata ochilor nostri. Mai frumoase, mai ciudate, mai proaste sau interesante, acest top merita sa fie analizat cu atentie pentru ca astfel de masini de Politie nu veti mai vedea niciodata.

Sa ne delectam, zic!

1. Nissan Leaf

Nissan Leaf

Nissan Leaf este o masina interesanta. Nu intra deloc la ciudatenii, insa este o ciudata alegere pentru englezi. Si mai ales… un Nissan Leaf pentru politisti?

Masina nu are o autonomie stralucita, deci abia astept sa vad cum se descurca intr-o misiune… o sa fie ca un joc de leapsa in care hotii si politistii fac pauza foarte des.

2. Smart Fortwo

Smart Fortwo

Cehii au ales acest Smart simpatic. Se strecoara printre masini cat ai clipi, iar parcarea nu este deloc o problema. Intrebarea mea este urmatoarea: daca politistii gasesc baieti rai care trebuie sa fie dusi la sectie… in ce masina ii baga? Ca in acest Smart cu siguranta nu intra.

3. Lada Samara

Lada Samara

Alo, Rusia? 1984 la telefon! Daca esti hot prin Rusia… stai fara griji. Aceasta masina, in special modelul Samara nu e cine stie ce.

Suspensiile sunt proaste, vibratiile in timpul mersului iti dau impresia ca esti in caruta, iar constructia nu e cea mai fericita.

4. Dodge Diplomat

Dodge Diplomat

Aceasta masina era utilizata in anul 1981. La prima vedere pare masina perfecta… unde mai pui ca motorul era capabil sa dezvolte 100 de cai putere?

Cu toate astea, masina era mult prea voluminoasa si nu reprezenta alegerea cea mai fericita in 90% din cazuri.

5. Lada Riva

Lada Riva

Lada Riva se intampla sa fie masina Politiei cubaneze undeva prin anul 1982. Lada Riva mergea de o alergare pe strada dupa vreun traficant, dar daca era vorba de o misiune mai dificila, ti-ai fi dorit sa fii altceva decat politistul aflat la volanul unei Riva.

Nici Romania nu sta bine la capitolul asta… sa nu uitam masinile Dacia Logan care nu se intampla sa fie ruginite doar intr-un oras din tara… cam asta este situatia in cele mai multe cazuri.

VIDEOCLIPUL ZILEI