Top 3 vehicule utilitare de la Citroen

Top 3 vehicule utilitare de la Citroen

Tinerii antreprenori care vor sa isi deschida o afacere, trebuie sa ia in considerare si o un vehicul utilitar. Tocmai de aceea, o sa iti prezentam top 3 vehicule utilitare de la Citroen.

Vehiculele utilitare reprezinta un partener esential atunci cand incepi un business, asa ca pentru tinerii antreprenori am creat un top 3 cu cele mai potrivite modele. Iata 3 vehicule utilitare de la Citroen pe care sa le iei in considerare atunci cand vrei sa incepi o afacere.

Citroen Berlingo Van

Top 3 vehicule utilitare de la Citroen

In cazul in care vrei sa incepi o afacere mai mica, atunci ar trebui sa alegi un Citroen Berlingo Van, cel mai mic model utilitar din gama producatorului francez. Cu un pret de pornire de 17.136 euro cu TVA inclus, Berlingo Van este disponibil in doua versiuni de lungime, M (4.40 m) si XL (4.75 m).

Citeste si: Care sunt, de fapt, cele mai scumpe modele de Peugeot scoase la vanzare pe autovit.ro

Volumul de incarcare este de 3.3 metri cubi pentru versiunea M si de pana 3.9 metri cubi pentru versiunea XL, in timp ce sarcina utila este de pana la 1.000 kg.

Si pentru ca si motoarele sunt importante, va mai spunem ca Berlingo Van este disponibil cu un motor pe benzina si 4 versiuni diesel. Cei care vor o cutie de viteze automata, trebuie sa stie ca pot opta pentru transmisia EAT8 cu 8 rapoarte.

Printre dotarile acestui model mentionam geamurile electrice, inchiderea centralizata, oglinzile exterioare reglabile electric si incalzite, directie asistata electric, ABS, AFU, ESC (dezactivabil), ASR si Hill Assist.

Citroen Jumpy

Top 3 vehicule utilitare de la Citroen

Daca afacerea pe care vrei sa o incepi are nevoie de un vehicul utilitar cu mai mult spatiu pentru transport, atunci este cazul sa alegi un Citroen Jumpy. Vorbim si despre un vehicul mai puternic, iar motoarelele disponibile pe Jumpy livreaza pana la 180 de cai putere.

Cu o inaltime de 1.90 m, Citroen Jumpy promite accesul in toate tipurile de parcare si este oferit in trei dimensiuni, in functie de scopul pentru care il vei folosi. Sunt disponibile doua versiuni clasice, M (4.95 m) si XL (5.30 m), dar si o versiune compacta, XS, cu o lungime de 4.60 m.

Sarcina utila a acestui vehicul este de 1.400 kg, iar volumul de incarcare ajunge pana la 5.1 metri cubi. Totodata, Citroen Jumpy poate fi echipat cu una sau doua usi laterale culisante, iar deschiderea acestora de 93 cm permite introducerea cu usurinta a europaletilor. Si inca ceva, daca ai mainile ocupate, vei putea profita de usile laterale culisante hands-free, care se deschid automat prin miscarea piciorului sub coltul barei de protectie din spate!

Jumpy poate tine locul si unui birou, asa ca datorita unui blat relabil vei putea lucra confortabil chiar din cabina acestui vehicul. Ai si alimentare de la un port USB, un suport de tablete sau de smartphone, asa ca nu iti mai lipseste decat sa preiei si sa livrezi comenzile clientilor tai.

Citroen Jumper

Top 3 vehicule utilitare de la Citroen

Citroen Jumper este un vehicul destinat celor care au nevoie de mult spatiu si parcurg distante lungi. Acest vehicul beneficiaza de toata priceperea inginerilor francezi in acest segment si este disponibil intr-o gama larga de versiuni, pentru fiecare tip de afaceri. Astfel, vorbim de 3 ampatamente (3.0 m, 3.45 m si 4.04 m), dar si 3 inaltimi. In total, sunt disponibile 8 versiuni de caroserie, cu volume cuprinse intre 8 si 17 metri cubi!

La capitolul motorizari, exista doar motorizari diesel, iar fiecare respecta normele de poluare Euro 6.2. Cea mai puternica versiune dezvolta 165 cp, iar puterea este livrata pe puntea fata pe toate versiunile disponibile.

Printre dotarile modelului Citroen Jumper mentionam faruri cu LED, directia asistata variabil, scaun sofer cu incalzire, usi spate cu deschidere 270 grade, climatizare automata, regulator si limitator de viteza, dar si suspensie spate bilama ori senzori de parcare pe partea din spate. Pretul de pornire al acestui model este de 22.372 euro cu TVA inclus.

VIDEOCLIPUL ZILEI