Top 3 spoturi auto la Super Bowl 2018! Kia Stinger face senzatie!

Top 3 spoturi auto la Super Bowl 2018! Kia Stinger face senzatie!

Ce e mai interesant decat un meci de fotbal? Pentru mine… o cursa auto. Si ce e mai interesant decat o cursa auto? Pentru toata lumea, spoturile de la Super Bowl. Anul 2018 aduce un Super Bowl si mai intens, mult mai determinat si ceva mai… amuzant, daca ne gandim la spoturile auto prezentate in cadrul acestui festival.

Daca sunteti noi pe site si nu stiti ce este Super Bowl, trebuie sa va spun ca vorbim despre cel mai important eveniment sportiv american. Pentru ca Super Bowl strange atat de multi oameni in fata televizorului, companiile auto l-au gasit ca moment oportun pentru a-si promova automobilele si lansarile care, asa cum spera fiecare din ei, vor face deliciul si vor creste vanzarile.

Nu vrea sa ma lungesc cu discutia despre meci in sine, dar as vrea sa va povestesc despre topul celor mai bune trei spoturi prezentate la Super Bowl 2018. In galerie am sa va las spotul care mi-a placut mie cel mai mult.

1. Jeep Wrangler

In 40 de secunde de cadru, Jeep Wrangler 2018 demonstreaza absolut tot ce poate. Zic un cadru pentru ca cei de la Jeep nu au cerut si nu au avut nevoie de mai mult de o miscare de camera continua ca sa vorbeasca despre foarte multe elemente.

In primul rand, avem de-a face cu un off-roader de senzatie. Condusul prin apa si obstacolul pietrelor imense? Ce automobil ar mai putea sa faca asta cu atata lejeritate? Pentru ca un alt lucru despre care vorbeste acest spot este lejeritatea cu care Jeep Wrangler trece prin situatii dificile.

Tot in aceste 40 de secunde observam finisajele elegante, in contrast cu geometria acestei masini pe care nu ai putea s-o percepi ca fiind un automobil de-o eleganta rara. Cu toate astea, Jeep Wrangler reuseste sa bifeze ambele aspecte.

Un al treilea element surprins de Jeep in aceste 40 de secunde de cadru ar fi… linistea soferului. Se poate vedea cu cata relaxare conduce prin apa si cu cat confort trece obstacolul. Asta inseamna ca dincolo de usi, la volan, Jeep Wrangler ofera confort si siguranta.

Si toate astea in doar 40 de secunde? Impresionant.

2. Lexus LS 500 F Sport

Spotul de un minutel in care ne este prezentat noul Lexus 2018 ne vorbeste despre mixul perfect dintre eleganta, sportivitate si… tehnologie super avansata.

Se alege un personaj din celebrul Marvel – Black Panther – si se construieste imaginea viitorului. Dupa o runda de salvat lumea si facut bine pentru populatie, esti gata pentru un eveniment. Si pentru ca nu poti sa-ti dezvalui identitatea, Lexus este special conceputa la exterior sa arate ca o masina super eleganta, iar interiorul este atins de cea mai avansata tehnologie.

Finalul? Un minut de spot in care ne sunt prezentate capacitatile lui Lexus.

3. Kia Stinger

Fire poetica, venita din trei ani de film, continuand cu doi de publicitate, am sa ma declar pe deplin indragostita de spotul pentru Kia Stinger.

Nu numai pentru ca spotul este un scurt filmulet cu o incarcatura emotionala destul de puternica, dar si pentru modul de filmare. Nu am sa ma lungesc in zona asta pentru ca as putea sa va scriu cateva pagini bune, asa ca am sa vorbesc despre ce vrea Kia Stinger sa exprime intr-un minut si 14 secunde.

Toata lumea știe ca marca Kia e cam… plictisitoare si nu poate ridica la nivelul unei masini de circuit. Spotul de fata spune altceva despre Kia: nu este plictisitoare – vedem cadre cu interiorul si rosul aprins al caroseriei, are atata putere incat se preteaza si circuitului – sa nu uitam de cei 365 de cai putere pe care ii ofera. Si… chiar daca ai o anumita varsta, puterile unui Kia te vor face sa te simti mai tanar, atata de tanar incat odata ce te urci la volanul ei, ai impresia ca te-ai intors in timp.

Si pentru ca spotul Kia este castigator pentru mine, am sa va las in galerie filmuletul cu pricina. Vizionare placuta!

VIDEOCLIPUL ZILEI