Top 10 masini preferate de medicii din Romania

Top 10 masini preferate de medicii din Romania

Cu toate ca salariile medicilor nu sunt chiar impresionante, nu acelasi lucru putem spune despre masinile pe care acestia le conduc. Am alcatuit un top 10 cu masinile conduse de medicii din Romania.

Romania nu este deloc una dintre tarile fruntase din lume din punct de vedere al dezvoltarii medicinei sau a salariului pe care il primesc medicii, dar cu toate astea angajatii din aceasta ramura se pot lauda cu masini scumpe si preferinte spectaculoase.

In ultimii ani, salariul medicilor din Romania a crescut spectaculos, insa multi s-au imbogatit din asa zisele ciubucuri primite de la cetatenii binevoitori. Cu un venit pe masura, cadrele medicale se pot lauda si cu preferinte spectaculoase din punct de vedere auto.

Mercedes-Benz S Class

Medicii importanti din Romania isi permit cu siguranta luxul unui S Class si cu siguranta vom gasi o astfel de masina in parcarea oricarui spital important din Bucuresti. Nava-amiral a celor de la Mercedes-Benz este cea mai dorita de medicii romani, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber in parcarile spitatelor imporante.

Citeste si: Top 10 masini care au fost construite ca niste tancuri. Toate service-urile ar da faliment daca romanii ar incepe sa le cumpere in loc de BMW, Audi sau Mercedes-Benz

BMW Seria 5

Cadrele medicale nu prefera Seria 7, insa multi isi achizitioneaza un Seria 5 cu dotari multiple care poate ajunge lejer la preturul unui Mercedes S Class. Medicii prefera chiar si modelele break, cel mai probabil datorita unui spatiu mult mai generos.

Audi A7

Bijuteria nemtilor a fost vazuta si ea in parcarea unui spital, chiar daca pretul variaza intre 50.000 si 100.000 de euro pe piata second hand. Masina cu tractiune Quattro si echipare full te face sa te simti excelent la volan.

Mercedes-Benz CLS

Salariul mare si plicurile primite cu mare drag din partea pacientilor ii ajuta pe multi medici sa isi permita aproape orice masina de familie. Limuzina CLS a celor de la Mercedes este una dintre cele mai vazute pe la spitatelel mari, fiind cel mai probabil preferata de medicii tineri.

BMW Seria 5

Cadrele medicale nu prefera Seria 7, insa multi isi achizitioneaza un Seria 5 cu dotari multiple care poate ajunge lejer la preturul unui Mercedes S Class. Medicii prefera chiar si modelele break, cel mai probabil datorita unui spatiu mult mai generos.

Volkswagen Golf

Bineinteles ca nemtii au avut mult de suferit in urma ultimelor scandaluri, dar femeile prefera in continuare un Golf clasic. Doctoritele care au salarii impresionante se limiteaza totusi la o astfel de masina, deoarece pare modelul ideal pentru multa lume in oras.

KIA Sportage

Masina produsa de asiatici este una decenta si pe care si-o permite cu siguranta un medic din Romania. Productia coreeniilor nu tradeaza veniturile mari si ofera necesarul de care are nevoie oricine la volan.

Mitsubishi ASX

Ultima masina preferata de medici este un SUV mai ieftin si pe care si-l pot achizitiona medicii care au un salariu de incepator si care nu au acces la bijuteriile mentionate mai sus.

Mercedes-Benz G Class

O astfel de bijuterie a aparut in fata unui spital din Bucuresti si cu siguranta mai este detinuta si de alte persoane din domeniu cu un venit consistent. Totusi, un G Class si-l permite doar un medic extrem de bine cotat la un spital mare.

Jeep Wrangler

O astfel de masina este destinata in mare parte drumurilor off-road, dar este si preferata unor medici din Bucuresti care se afla intr-un club special de off-road.

VIDEOCLIPUL ZILEI