Vrei un autovehicul cu spatiu generos pe bancheta din spate? Iata top 10 cele mai spatioase masini!

Vrei un autovehicul cu spatiu generos pe bancheta din spate? Iata top 10 cele mai spatioase masini!

De obicei este foarte greu sa gasesti o masina care sa iti satisfaca toate dorintele. Unii cauta masini performante, altii sunt interesati doar de consumul de combustibil.

Exista si o categorie de soferi , care atunci cand cauta sa isi schimbe masina, vor o masina mare, cu suficient spatiu in spate. Am gasit si noi, fiind interesati de acest subiect, o serie de modele care ar putea sa satisfaca orice client care cauta sa se simta confortabil pe locurile din spate. Iata lista mai jos!

1. Mercedes-Benz Clasa S W126

Mercedes-Benz Clasa S W126 Interior

Acest model, desi este unul mai vechi, care s-a fabricat intre 1979 si 1992, este unul foarte confortabil. In comparatie cu predecesorul W116, Mercedes-Benz Clasa S W126 avea un stil aparte si calitati aerodinamice de invidiat. Dar poate una dintre cele mai apreciate caracteristici era ca in spate, aveai loc extre de mult. Poate de aceea a fost comandata de multi sefi de stat.

2. BMW Seria 7 E38

BMW Seria 7 E38 Interior

Cea de-a trei ageneratia a Seriei 7, produsa intre 1994 si 2001 a avut o varianta lunga, si acesta este motivul pentru care se afla in acest top. In plus, pe langa locul din spate, masina are si o multime de tehnologii, care la acea vreme erau venite parca din viitor. Priviti poza si o sa va dati seama cat de confortabil se simteau pasagerii din spate.

3. Citroen C6

Citroen C6 Interior

In anul 2005 a aparut pe piata Citroen C6. Imediat de la lansare, producatorii francezi au mizat pe spatiul oferit pasagerilor din spate. Si, se pare, ca au castigat destul de multi clienti. Bine, punctul foarte a fost atunci si aspectul exterior, elegant si modern.

4. Mercedes-Benz 450SEL 6.9

Mercedes-Benz 450SEL 6.9 Interior

Nu stiu daca va amintiti de acest model, dar el a facut furori printre impatimiti, atunci cand a fost lansat. Bine, fiind o versiune de top, nu foarte multe persoane au putut sa si-o achizitioneze, dar cu siguranta multi visau la ea. Si aveau la ce! Masina era foarte performanta si oferea mai mult confort decat multe alte modele similare.

5. Skoda Superb

Skoda Superb Interior

Acest model nu face parte din clasa limuzinelor, dar cu toate astea ofera clientilor spatiu mult in interior, poate cel mai mult din clasa sa. De aceea foarte multe familii opteaza pentru Skoda Superb. In plus, si designul este modern iar consumul si performantele sunt echilibrate.

6. Range Rover LWB

Range Rover LWB Interior

Cei de la Range Rover s-au gandit si la clientii care doresc mai mult spatiu si au creat varianta mai lunga, pe care au denumit-o LWB. O serie de jurnalisti englezi, care au analizat modelul, au spus ca in interior, te simti extrem de protejat si confortabil, iar noi ii credem pe cuvant!

7. Audi A8

Audi A8 Interior

Sedanul de lux al germanilor este emblema luxului marcii. Si o masina etalon nu poate decat sa ofere ce e mai bun, adica confort, spatiu, tehnologii si performante de invidiat. In interior, producatorii spun ca A8-ul ofera libertate si este orientat catre o noua dimensiune a luxului. Ba mai mult rafinamentul este punctul forte, dar si eleganta.

8. Mercedes-Benz Clasa S W140

Mercedes-Benz Clasa S W140 Interior

In anii 1990, acest model, supranumit „balena” a fost produsa pentru a atrage sefi de stat. Pentru acest model germanii au investit, se pare, peste un miliard de dolari. Banii au fost folositi pentru dezvoltarea autovehiculelor din acel moment. Si au si reusit asta, pentru ca exista exemplare care mergi si azi, dupa 27 de ani fara nici o problema.

9. Maybach

Maybach Interior

Din topul nostru nu putea lipsi Maybach, o limuzina creata pentru placerea celui care merge in spate. Acest model este creat pentru oamenii importanti, care se deplaseaza mult si care au sofer. De ce? Pentru ca ei, proprietarii, sa se relaxeze in spate, in super-luxul oferit de producatori.

10. Jaguar XJ

Jaguar XJ Interior

Interiorul masinii este dotat corespunzator locului pe care il ocupa XJ-ul in gama, adica in partea de sus. Materialele folosite sunt de calitate superioara, stilul este elegant si luxos, si spatiul este generos.

VIDEOCLIPUL ZILEI