Ai o Tesla in garaj? De acum poti mina Bitcoin daca esti fan al tranzactiilor cu monede virtuale!

Ai o Tesla in garaj? De acum poti mina Bitcoin daca esti fan al tranzactiilor cu monede virtuale!

Cred ca toata lumea este la curent cu monedele virtuale de tipul Bitcoin cu care se fac tranzactii in momentul de fata. Plata in monede virtuale a ajuns atat de avansata incat poti merge la diverse magazine in Romania si poti plati. Poti sa iti platesti facturile in Bitcoin, poti sa platesti intretinerea si asa mai departe.

Bitcoinul este o moneda virtuala care a inceput sa creasca si sa se valorifice pornind de la o suma de baza foarte mica. Intre timp a crescut, iar acum toata lumea urmareste piata pentru a sti cand exact sa cumpere si sa loveasca potul cel mare.

Dar pentru asta ai nevoie de un Bitcoin Wallet – un portofel digital in care iti pastrezi banii virtuali. Mai ai nevoie sa minezi monedele acestea virtuale si ca sa faci asta ai nevoie de o sursa continua de curent electric si placi video de cea mai inalta calitate care sa sustina procesul de minare. Monedele virtuale se vand intre detinatorii de Bitcoin si se ajunge la ceea ce se numeste Blockchain.

Citeste si: Angajatii Tesla vorbesc despre defectele masinilor care pleaca din fabrica! Iata ce declara acestia!

Ceea ce este foarte interesant este ca Bitcoinul si celelalte monede virtuale derivate din aceasta nu au legatura cu bancile sau cu vreo alta insitutie publica. Tehnic vorbind, Bitcoinul nu se impoziteaza pentru ca nu exista fizic. Dar bunurile pe care le vei cumpara cu aceasta moneda sau cu altele derivate se vor impozita. Contul de monede virtuale aste foarte securizat si ca sa-l poti folosi are nevoie de o cheie criptata – de unde si numele intregului proces de Cryptocurrency.

Minarea este ca si cum ai sapa in pamant dupa aur. Asta fac placile video datorita unor algoritmi matematici: mineaza folosindu-se de calcule matematice pentru a dscoperi monede virtuale. Da, cam la acest nivel am ajuns cu tehnologia.

Dar am prezentat mai sus cheia acestui proces de minare: electricitate continua. Si ca sa fii sigur ca minezi in profit si nu in minus… ce ai putea face? Te folosesti de o masina electrica, mai exact de un Tesla.

Evident ca grupul Satoshi Nakamoto nu a inclus in procesul de minare o Tesla si o statie de incarcare electrica, insa oamenii sunt inventivi si mai ales cei care stau cu degetele in tehnologie toata ziua.

Asa ca iata un detinator de Tesla care construieste o instalatie pe care o plaseaza in rezervorul masinii sale. Asadar, minarea Bitcoinului este profit pur, cetateanul uitand de plata electricitatii. Incarci Tesla, exploatezi statia de incarcare electrica pentru a mina dupa monede virtuale.

Te-ar mai putea interesa:

Camionul Tesla ajunge la 100 de km/h in 5 secunde si are o autonomie de peste 800 de km

Tesla concediaza 400 de angajati fara un motiv bun

VIDEOCLIPUL ZILEI