Tara care vinde masinile de lux ale coruptilor si imparte banii oamenilor saraci

Tara care vinde masinile de lux ale coruptilor si imparte banii oamenilor saraci

Exista si locuri ideale in lumea asta! Locuri in care bunurile obtinute prin mijloace ilegale sunt confiscate de stat, vandute, iar banii sunt impartiti oamenilor saraci.

Este vorba despre Mexic, unde statul a decis ca masinile de lux, locuintele si toate obiectele de valoare ce apartine persoanelor corupte si condamnate sunt scoase la licitatie, iar banii obtinuti sunt donati persoanelor cu probleme financiare.

Guvernul pregateste, acum, scoaterea la licitatie a 82 de masini de lux, cu un pret de pornire de 1 milion de dolari, ce urmeaza a fi alocati autoritatilor municipale din regiunile cu cea mai mare rata a saraciei. Mai departe, autoritatile vor imparti suma familiilor sarace.

Guvernul obisnuia sa fie opusul lui Robin Hood, ei furau de la oameni pentru a le da bogatilor. Dar nu mai merge asa: acum vom da inapoi oamenilor, in mod transparent. Este o onoare pentru mine sa pot participa”, a afirmat Ricardo Rodriguez, directorul unui institul nou infiintat, care se ocupa cu returnarea catre oameni a bunurilor furate.

Astfel, Mexic se pregateste sa devina prima tara-haiduc. Toate bunurile de lux ce urmeaza a fi vandute au fost confiscate de la criminali, motiv pentru care autoritatile au decis ca banii ar trebui sa ajunga la cetateni. In galeria foto de mai sus, va prezentat cateva dintre supercar-urile ce urmeaza sa fie scoase la licitatie.

VIDEOCLIPUL ZILEI