Soferii din Senat au salarii mai mari decat ti-ai putea imagina! Afla cat castiga acestia!

Soferii din Senat au salarii mai mari decat ti-ai putea imagina! Afla cat castiga acestia!

Tinerii din ziua de azi au alte modele decat cele pe care le aveam noi cand eram mici si visam sa ajungem “asa, ca domnul sau doamna aceasta”. Desigur, as putea spune ca nici eu nu sunt prea batrana, dar eu mi-am ales alte modele de la inceput si nu prea m-am lasat influentata de valul de oameni de succes de carton care au aparut pe parcurs.

Insa tinerii din ziua de azi au la dispozitie o paleta larga de doamne si domni care sa le ghideze inceputurile vietii. Si daca gandeam articolul acesta pentru adolescenti la inceput, acum am sa-l dedic si parintilor.

Daca ai o fata si vrei sa iasa cea mai din frunte copila, ar trebuie s-o plimbi putin pe la Videle sau sa-i faci un tur al zonei Voluntari, mai ales pe unde locuieste mandra doamna a Bucurestiului. Ca sa inteleaga copila unde trebuie sa ajunga atunci cand o sa fie mare. Partea buna acum e ca nu-ti trebuie multa carte. Cu cat mai multe greseli de vorbire si scriere, cu atat mai bine. Cu cat mai putina demnitate si mai multa tatareala, cu atat mai frumos.

Daca ai un baiat si vrei sa te mandresti cu el, sa fie raza de soare din viata ta, ar trebui sa renunti la cursuri, scoli sau alte lucruri plictisitoare si sa-i arati cum se face: te faci sofer, ajungi un mare om la carma tarii, ai acolo un cuvant de spus. Daca il inveti sa adreseze cuvinte urate femeilor cu atat mai bine… asta este reteta de succes in Romania.

Si din in ce in ce mai multi oameni de acest gen apar pe sticla si se dau in spectacol, iar tinerii, plapanzi, nu stiu ce sa mai creada si se formeaza confuzi, fara un anume model in viata. Desigur, tot ce am spus eu mai sus este total opusul a ceea ce mi-as dori sa se intample in Romania, insa este o exagerare special construita ca sa deschidem ochii si sa ne dam seama ce poti sa ajungi si cum poti sa ajungi bine in viata, in Romania anului 2018.

Si daca tot vorbeam despre meseria aceasta de sofer, ar trebui sa stii ca un sofer al Senatului are un salariu cuprins intre 3.325 si 4.624 lei. Cu asemenea bani… cui ii mai trebuie carte?

Cine mai are nevoie de scoli, facultati si nopti nedormite in sesiune si invatat pe rupte cand poti sa traiesti foarte bine doar daca te angajezi sofer la Senat? Cel mai rau imi pare ca foarte multi tineri au ales aceasta directie… de lipsa carte si multa smecherie…

VIDEOCLIPUL ZILEI