Politistii din Olt, urmarire cu focuri de arma trase asupra unei carute

Politistii din Olt, urmarire cu focuri de arma trase asupra unei carute

Politistii din judetul Olt au fost nevoiti sa isi foloseasca armamentul din dotare in actiunea de urmarire a unei carute. Ei incercau sa prinda mai multe persoane care au jefuit locuinta unei femei si l-au agresat pe un vecin al victimei, care le-a surprins in momentul comiterii faptei.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Olt, luni seara, o femeie din comuna Gradinari a sesizat faptul ca a surprins trei persoane in timp ce sustrageau mai multe bunuri dintr-o locuinta. Un vecin al acesteia ar fi incercat sa le impiedice, insa acestea au devenit agresive, aplicandu-i mai multe lovituri, dupa care ar fi parasit locuinta cu o caruta.

Politistii care au ajuns la locul solicitarii au pornit in urmarirea acestora si, intrucat persoanele respective nu s-au supus somatiei de a opri, politistii au tras focuri de arma in plan vertical si asupra anvelopelor atelajului, fara a exista victime sau pagube.

Oamenii legii au identificat si dus la sediul postului de politie doi barbati, de 24 si 38 de ani, ambii din municipiul Slatina. Totodata, a treia persoana, care ar fi fost implicata in eveniment, a fost identificata, politistii desfasurand activitati pentru prinderea ei.

Cei doi barbati prinsi au fost audiati de politisti, fiind cercetati pentru talharie calificata.

VIDEOCLIPUL ZILEI