Politisti din Braila, cercetati disciplinar pentru ca... umblau cu capul descoperit!

Politisti din Braila, cercetati disciplinar pentru ca… umblau cu capul descoperit!

Doi politisti din Braila sunt cercetati pentru abatere disciplinara pentru ca au patrulat fara caschete. Cei doi au fost vazuti de un superior, care le-a intocmit un raport, pe loc. Politistii ar putea fi pedepsiti pentru neglijenta in indeplinirea indatoririlor de serviciu.

Scena a fost relatata pe retelele de socializare de politistul Marian Godina, care a dezvaluit ca doi colegi din Ianca, judetul Braila, sunt cercetati disciplinar pentru un fapt (aparent) banal – nepurtarea caschetei in timpul serviciului. Cei doi se indreptatu catre un magazin din oras in momentul in care un superior a remarcat faptul ca personalul Politiei Romanea avea uniforma incompleta.

Dosarul intocmit pe numele celor doi politisti consemneaza faptul ca lipsa caschetei reprezinta „neglijenta manifestata in indeplinirea indatoririlor de serviciu sau a dispozitiilor primite de la sefii ierarhici sau de la autoritatile anume abilitate de lege”.

Pedeapsa aplicata politistilor „neglijenti” ar putea fi un avertisment verbal sau o mustrare scrisa, sustin reprezentanti ai Inspectoratului Judetea de Politie Braila, contactati de Mediafax.

 

VIDEOCLIPUL ZILEI