Politist muscat de mana de un sofer baut. Agentii s-au luptat zeci de minute cu moldoveanul agresiv

Politist muscat de mana de un sofer baut. Agentii s-au luptat zeci de minute cu moldoveanul agresiv

A refuzat verificarea cu etilotestul si i-a muscat pe politistii care au vrut sa il legitimeze. Un barbat din Republica Moldova a devenit „celebru” pe Internet, dupa ce imaginile cu el muscand minute in sir degetele unui politist in agonie, din cauza durerii, au ajuns in mediul virtual.

Individul a fost oprit de politisti, marti, si s-a infuriat cand agentii i-au cerut sa se legitimeze. Cand a vazut si etilotestul, barbatul a luat-o complet razna si a inceput sa se manifeste… neobisnuit. Oamenii legii au incercat sa il retina si sa il calmeze pe barbat. Vazandu-se prins, soferul baut a muscat degetul unuia dintre agenti si l-a tinut intre dinti aproape opt minute.

Tot opt minute a suferit si omul legii, a carui agonie provocata de durerea insuportabila poate fi citita pe chip. Intr-un final, tanarul de 25 de ani i-a eliberat mana politistului si a incercat sa fuga, dar a fost imediat prins.

Soferul a fost condus la sectia de Politie, pentru a-i fi verificata alcoolemia, si a fost retinut pentru 72 de ore. A fost deschis si un dosar penal pe numele lui, pentru amenintare si violenta fizica asupra unui politist, si risca o amenda de pana la 67.500 de lei, munca neremunerata in folosul comunitatii de pana la 180 de ore sau 12 luni de inchisoare.

Urmariti VIDEO cu evenimentul, pe Adevarul.ro

VIDEOCLIPUL ZILEI