Orice samsar ar fi vrut o astfel de afacere. Un barbat a cumparat un BMW M6 cu doar 810 dolari

Orice samsar ar fi vrut o astfel de afacere. Un barbat a cumparat un BMW M6 cu doar 810 dolari

Sa cumperi un BMW M6 cu doar 810 dolari e o adevarata afacere, dar stai sa vezi despre ce masina vorbim. Ar face invidios orice samsar, este afacerea anului!

Orice masina cumparata ieftin poate aduce un profit serios, dar ce spuneti daca vorbim despre un BMW, si nu oricare altul, ci despre un M6 Coupe.

Un barbat norocos a cumparat aceasta masina cu doar 810 dolari si noi spunem ca este deja afacerea anului. Si totusi, cum a gasit-o si de ce costa doar atat?

BMW E24 M635Csi sau M6 (1983-1989)

Un barbat a cumparat un BMW M6 cu doar 810 dolari

Mai intai, haideti sa vorbim despre modelul BMW M6 sau M635CSi. BMW M6 este versiunea de performanta a modelului Seria 6 si si-a facut debutul in anul 1983, productia oprindu-se in anul 1989.

Citeste si: Cum arata si cat costa cel mai ieftin BMW Seria 8 scos la vanzare pe autovit.ro

Povestea BMW M6 a inceput cu modelul M635Csi, versiunea de performanta a Seriei 6 (E24), care oferea motorul M88/3 DOHC cu sase cilindri in linie. Si totusi, ce facea acest motor atat de special? Era o versiune modificata a celui folosit pe celebrul BMW M1.

Cu toate ca in majoritatea tarilor, coupe-ul a fost oferit ca M635CSi, in Statele Unite ale Americii si Japonia, modelul a venit ca BMW M6.

Motorul de sub capota dezvolta 282 cai putere si 340 Nm la 4,500 rpm. O singura transmisie era disponibila pe acest coupe, o cutie manuala Getrag 280 cu 5 rapoarte. Performantele erau impresionante in acele vremuri: o viteza maxima de 255 km/h si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 6.8 secunde.

BMW a produs 5,855 de exemplare si doar 1,677 dintre acestea au ajuns in Statele Unite ale Americii.

Comparat cu versiunea standard, BMW M635CSi oferea jante BBS, frane mai mari, o suspensie modificata ce cobora masina cu 10 mm, dar si guri de aer mai mari. Iata cum arata ultima editie speciala M6.

BMW M6 abandonat si cumparat cu doar 810 dolari

Un barbat a cumparat un BMW M6 cu doar 810 dolari

Revenim la masina gasita de norocosul barbat, abandonata intr-un garaj. Conform site-ului barnfinds.com, masina se afla undeva in Arizona si cu toate ca este acoperita de un strat serios de praf, pare sa fie intacta.

Nu avem foarte multe fotografii cu aceasta bijuterie, dar ce stim este ca acest coupe nu a fost atins de rugina si caroseria nu arata indoituri sau gauri. Pana si plasticul de pe bari pare sa fie in stare foarte buna.

Nu putem vedea interiorul, insa aici ne asteptam sa fie cateva probleme din cauza ca masina a fost expusa soarelui arzator din Arizona. Si spoilerul din cauciuc, de pe portbagaj, pare sa fie in stare foarte buna.

Conform aceleiasi surse, pe documentele masini este trecuta adresa depozitului in care se afla, ceea ce inseamna ca masina sta acolo de ceva timp. Anvelopele ne spun si ele acest lucru, deoarece aerul din ele s-a pierdut si ele par sa fie compromise.

VIDEOCLIPUL ZILEI