O femeie instructor auto a pus la punct doi soferi impertinenti! Ce i-a obligat sa faca pe o strada cu sens unic

O femeie instructor auto a pus la punct doi soferi impertinenti! Ce i-a obligat sa faca pe o strada cu sens unic

O femeie instructor din Suceava a devenit model pe Internet, dupa ce i-a pus la punct pe doi soferi impertinenti, care au intrat pe o strada cu sens unic si veneau pe contrasens, incalcand, astfel, legislatia rutiera.

Suparata foc pe gestul barbatilor si nevoita sa suporte si cateva cuvinte injurioase, femeia s-a decis sa le tina piept. Se afla cu un elev in masina, pe strada Aron Pumnul, in momentul in care s-a intersectat cu celelalte doua autovehicule. I-a cerut elevului sa isi continue deplasarea, fara sa faca vreo manevra prin care sa le permita celor doi sa treaca.

Chiar daca s-a lovit de atitudinea lor nepoliticoasa, femeia nu a lasat garda jos si i-a determinat pe soferi sa conduca cu spatele pana la iesirea de pe strada pe care aveau interzis sa intre.

Scena s-a petrecut ieri, 9 aprilie, in cartierul Itcani din Suceava, iar protagonista este intructorul auto Alina Ciubotaru, care a filmat intregul eveniment si l-a postat pe retelele de socializare.

Esti un sofer de doi lei, nici macar nu stii sa dai cu spatele drept”, este remarca pe care a facut-o femeia in timp ce soferul care i-a adresat injurii isi conducea masina cu spatele, spre iesirea de pe strada cu sens unic.

VIDEOCLIPUL ZILEI