Mercedes-Benz E220, record de kilometri? Cat cere proprietarul pe masina

Mercedes-Benz E220, record de kilometri? Cat cere proprietarul pe masina

Un bucurestean a decis sa scoata la vanzare un Mercedes-Benz E220 cu motor de 2.2 litri si 160 de cp pentru 3.900 de euro. Pretul este la prima vedere unul extrem de atractiv, insa masina din 2005 are la bord 526.000 de kilometri, o cifra care i-ar putea speria pe multi dintre posibilii cumparatori.

Modelul are toate sansele sa fie un Mercedes-Benz cu cei mai multi kilometri inregistrati la bord pentru o unitate inregistrata in Romania. Masina care se vinde pe site-urile de specialitate are o tapiterie de piele, scaune incalzite, dar si senzori de parcare, pe langa jantele de aliaj si optiunea de pilot automat.

Mercedes-Benz E220 are un motor diesel de 2.2 litri si 160 cp cu o cutie automata si un sistem de tractiune spate. Cu astfel de dotari nici nu este mirare ca se poate realiza accelerarea de la 0 la 100 km/h in mai putin de 10 secunde.

Masina cu peste jumatate de kilometri rulati o putem achizitiona la doar 3.900 de euro. Pretul nu este unul deloc mare in conditiile in care la aceasta suma nu putem sa avem pretentii prea mari la marcile de top. In schimb, daca vrem ceva mai nou ne putem multumi cu marci mai putin cunoscute, dar mai noi.

VIDEOCLIPUL ZILEI