Mercedes-Benz Clasa C Coupe praduita de hoti in cel mai barbar stil! Iata ce a patit un barbat de peste hotare!

Mercedes-Benz Clasa C Coupe praduita de hoti in cel mai barbar stil! Iata ce a patit un barbat de peste hotare!

Furturile de masini sunt cele mai raspandite. Daca stai intr-o zona rau famata a capitalei, stii despre ce vorbesc. Ai mai vazut oglinzi furate prin tenica smulsului, jantele lipsa pe o masina sau capacele. Siglele masinilor sunt la fel de cautate in randul hotilor de masini, iar cateodata masina cu totul ca nici nu-ti mai vine sa incepi sa cauti dupa ea.

Ei bine, peste hotare hotii nu stau sa se incurce cu maruntisuri, asa ca ori ai o masina farte scumpa ce merita furata, ori ai una neinteresanta de pe care nu-ti vor fura nimic. Dar mai sunt si cazuri in care iti iau masina cu totul si-si aleg ei ce merita.

Daca in perioada asta tu mergi la tara si tai porcul si te aliniezi cu familia in fata lui si decideti care ce sa ia acasa, peste hotare a inceput sezonul furatului masinilor, dupa care procesul de decizie in care fiecare hot pleaca acasa cu o parte din masina respectiva. Depinde si ce si cat poti sa cari.

Citeste si: Mercedes-AMG C63 cu jante de plastic! Afla ce a patit acest danez!

Iata cazul unui Mercedes-Benz Clasa C Coupe care a fost partial dezmembrat. Zic partial pentru ca hotii si-au ales ce au avut nevoie si au lasat-o abandonata. In Essex, un comitat in apropierea Londrei cea boema, politia a fost alertata in legatura cu furtului unei masini foarte scumpe.

Si pentru ca vorbim de eficienta de peste hotare si politie cum ar trebui sa fie, masina a fost gasita in opt ore. Daca declaram in Romania furtui unei asemena masini, trece o saptamana si probabil o vor gasi… daca o mai gasesc.

Politia a gasit bolidul de lux al cetateanului pagubit si s-a intors cu imagini de la locul macelului. Nu vreau sa fiu in locul proprietarului si sa vina politia sa-mi spuna ca a gasit masina, dar nu e toata.

Se pare ca hotii au lasat-o fara jante, s-au infruptat si din usi, dar si din haion. Nici capota masinii nu a fost lasata de-o parte si nici farurile si stopurile nu au fost uitate. Practic, au luat din masina tot ce se putea demonta si au lasat bietul corp neajutorat al Mercedesului sa sufere in noapte.

Tot ce mai poti sa faci cu o astfel de masina este sa o duci mai departe la un cimitir de masini pentru ca sa peticesti asa frumusete de masina e de prost gust. Proprietarul cu siguranta isi va lua alta, doar ca de data aceasta ar trebui sa-si gaseasca si un garaj sigur din care sa nu ii mai dispara masina. Sau macar daca dispare si a doua oara, sa dispara de tot. Parca mai bine traiesti cu ideea ca nu mai e deloc, decat ca e facuta bucati.

Te-ar mai putea interesa:

Vrei sa nu ti se mai fure oglinzile laterale? Afla ce trebuie sa faci!

Alba-neagra cu masina deputatului PSD Catalin Radulescu! Afla ce s-a intamplat cu al sau Range Rover!

VIDEOCLIPUL ZILEI