Mercedes-Benz C Class, in flacari. Vina producatorului sau neglijenta pasagerilor?

Masina sa ia foc in timp ce conduci? Cu siguranta, putine scenarii sunt mai inspaimantatoare decat acesta. Din pacate, se poate intampla si, in anumite situatii, poate fi din vina producatorului masinii. Evident, trebuie sa stii cum sa actionezi in cazul unei astfel de intamplari nedorite.

Incidentul pe care l-ati vazut prin intermediul acestui filmulet, a avut loc in data de 2 septembrie la Sun City, o statiune de lux din provincia sud-africana North West.

Conform descrierii videoclipului, masina a fost inghitita de flacari din cauza oamenilor care au incercat sa stinga focul folosind apa in locul unui stingator de incendiu.

O persoana aflata la locul incidentului a comentat: „Acesti tipi se aflau in fata mea. Am vazut fumul de sub masina si i-am oprit. Ne-am uitat sub masina. Se putea simti miros de fire arse, iar masina nu se oprea. Greseala pe care o au oamenii au facut-o a fost sa incerce sa stinga focul cu apa.

Motivul pentru care acest Mercedes-Benz C Class izbucnit in flacari nu a fost determinat. Anul trecut, Daimler a chemat in fabrica aproximativ 1 milion de automobile din intreaga lume (inclusiv clasa C) pentru a se verifica o siguranta care, pare-se, era responsabila cu incendiile semnalate din senin in SUA, Rusia si alte tari.

Asadar, nu stim daca incendiul de fata a izbucnit din cauza unei probleme din fabrica sau din vina soferului ori a pasagerilor.

Stim, in schimb, sigur ca proprietarul masinii ar fi trebuit sa foloseasca un stingator de incendiu, nu apa.. Initial, flacarile doar sub masina…

VIDEOCLIPUL ZILEI