Mirel Radoi conduce o masina produsa in serie limitata. Ce bolid si-a cumparat antrenorul nationalei de fotbal

Mirel Radoi conduce o masina produsa in serie limitata. Ce bolid si-a cumparat antrenorul nationalei de fotbal

Mirel Radoi a decis ca e timpul sa isi updateze garajul asa ca pentru anul 2020, a decis sa isi cumpere un Mercedes-AMG GT 63 S 4Matic 4-door.

Antrenorul echipei nationale de fotbal U21 conduce o masina produsa in serie limitata care, la momentul lansarii, costa putin peste 250.000 de euro.

Radoi este pasionat de bijuteriile pe patru roti si ultima data a fost fotografiat la volanul unui Bentley Bentayga First Edition. Selectionerul tricolorilor „mici” se poate lauda ca, in toata lumea, mai exista putin peste 600 de masini ca a lui.

Super SUV-ul Bentayga a fost modelul dezvaluit de Bentley cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, in 2015, si costa la momentul lansarii 250.000 de euro. First Edition este identica cu modelul standard, avand un motor W12 de sase litri, cu doua turbocompresoare, ce produce 600 de cai putere. Bolidul lui Radoi atinge suta de kilometri in doar patru secunde, iar acul vitezometrului ajunge pana la 300 de kilometri pe ora.

Primul „bolid” al lui Mirel Radoi

Mirel Radoi conduce o masina produsa in serie limitata

Inainte sa devina celebru, Radoi se deplasa cu celebra Dacia 1310, care a fost si prima lui masina. Si nu a costat deloc putin, pentru ca jucatorul celor de la Extensiv Craiova la acea vreme a platit pe masina romaneasca 4.500 de dolari. Transferul la Steaua in anii 2000 i-a permis sa isi cumpere si primul automobil strain – un Audi A4, pe care a platit 14.000 de dolari, dupa care a trecut la A8, imediat ce a ajuns capitan si lider al vestiarului echipei lui Becali. Curand dupa acest moment, a investit in masini mai puternice si si-a cumparat un alt automobil de lux, dupa A8 – Porsche Cayenne.

Citeste si: Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe se poate cumpara! Ce pret are si care este versiunea vedeta

Insa, in ultimii zece ani, toate masinile antrenorului s-au „invartit” in jurul pretului de 200.000 de dolari. In 2008, Radoi, care avea la momentul respectiv 28 de ani, si-a cumparat tot un Bentley, de data aceasta modelul Continentat GT, de culoare alba, pe care a dat 200.000 de euro. In aceeasi perioada, capitanul Stelei a fost surprins conducand si un Aston Martin de 450 de cai putere, evaluat la 150.000 de euro.

Un an mai tarziu, influentat de opulenta tarilor arabe unde activa in 2009, fostul capitan al Stelei s-a orientat catre un Lamborghini Murcielago, model aniversar la implinirea a 40 de ani de existenta a brandului, pe care a cheltuit 260.000 de euro, iar lista automobilelor lui Mirel Radoi este mult mai lunga. Cert este ca, la o avere estimata la 15 milioane de euro, antrenorul nationalei mici isi poate permite cam orice masina vrea.

Mercedes-AMG GT 63 S 4-door pentru anul 2020

Mirel Radoi conduce o masina produsa in serie limitata

In anul 2020, Mirel Radoi a decis ca este timp pentru o schimbare, asa ca si-a cumparat un Mercedes-AMG GT 63 S, o versiune cu 4 usi a celebrului coupe. Antrenorul echipei nationale de fotbal a fost surprins pe strada conducand un astfel de bolid. Bineinteles, cu o culoare negru mat.

Pentru cei ce nu stiu, modelul GT 63 ofera un motor V8, twin turbo, ce poate livra 585 de cai putere si 800 Nm. Conform producatorului, modelul poate sa atinga 100 km/h in doar 3.4 secunde.

Mirel Radoi detine un model Mercedes-AMG GT 63 S, ce vine cu acelasi motor, insa puterea pe care o livreaza este de 639 cp si 900 Nm. Acceleratia de la 0-100 km/h este facuta doar 3.2 secunde, in timp ce viteza maxima pe care o poate atinge acest model este de 315 km/h. In mod clar, nu il intereseaza cat consuma un Mercedes-AMG GT.

Pretul de pornire al unui astfel de bolid este de 167.000 euro. Bineinteles, pretul creste pe masura ce modelul este dotat cu mai multe optiuni.

VIDEOCLIPUL ZILEI