Fondatorul Facebook si-a schimbat masina! Ce model conduce Mark Zuckerberg?

Fondatorul Facebook si-a schimbat masina! Ce model conduce Mark Zuckerberg?

Majoritatea oamenilor cu multe sute de milioane de euro in conturi au o pasiune comuna: iubesc masinile de lux! Pana la urma nu este nimic anormal in a-ti dori o masina puternica si care sa te evidentieze si mai mult in lumina reflectoarelor. Cum ar fi sa ajungi sa iti permiti sa iti indeplinesti visul pe care il aveai inca de mic copil de a urca la volanul unui bolid cu sute de cai putere sub capota pe care la acea varsta il pilotai in diverse simulatoare sau jocuri pe calculator?!

Cine ar spune nu chiar si unui bolid care costa cateva milioane de euro atunci cand tu ai in cont cateva miliarde? Ei bine, avem si exceptii! Chiar la inceputul anului va povesteam despre Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook – cea mai cunoscuta platforma de socializare din spatiul online – care a surprins pe toata lumea cu masina pe care o conduce.

Desi are o avere estimata la peste 50 miliarde de euro si este recunoscut drept al cincilea cel mai bogat om din lune, Mark a fost surprins in repetate randuri la volanul unui model Volkswagen Golf 5 GTi.

Citeste si: WTA ii ofera cadou Simonei Halep un nou Porsche! Afla ce model a primit tenismena!

Nu vrem sa credeti ca avem ceva impotriva unui asemenea model, insa ne-am fi asteptat ca o persoana cu o asemenea avere sa conduca o masina care valoreaza mai mult decat 30.000 de dolari. Zuckerberg a si vorbit despre aceasta masina, declarand ca a ales-o deoarece ii dadea o senzatie de siguranta si de confort.

Mai mult decat atat, Mark spunea ca masina nu este deloc ostentativa si ca il ajuta in acest sens. Viata lui Mark Zuckerberg s-a schimbat din momentul in care in viata lui si-a facut aparitia si un copil.

Avand nevoie mai mult de un model de familie acum, Mark a decis sa renunte la modelul german pe care l-a condus pentru mai multi ani si sa indrepte catre un model Acura TSX. O alegere care poate fi considerata din nou surprinzatoare pentru unii, Zuckerberg orientandu-se catre o masina tot de 30.000 de dolari si care este vanduta doar pe pietele auto din America, Canada si Mexic. Acura TSX a ajuns in prezent la cea de-a doua generatie, noile modele fiind lansate pe scena Salonului Auto de la New York in 2008.

Modelul american a mai primit un facelift in 2011, respectiv o editie speciala in 2012. Echipat cu o unitate de motorizare V6 cu o capacitate de 3.5 litri, Acura NSX beneficiaza de o putere de 280 de cai.

VIDEOCLIPUL ZILEI