Land Rover Defender are si o versiune de... vacanta!

Land Rover Defender are si o versiune de… vacanta!

Pentru multi dintre noi, modelul Land Rover Defender este masina off-road perfecta. Sa nu uitam ca vorbim despre un vehicul destul de simplu, ceea ce-i lipsea, pana acum, fiind abilitatea de a servi ca masina de campare, fara sa fie nevoita sa tracteze ceva dupa ea.

Ei bine, CamperHus a gasit o solutie de a transforma modelul Land Rover Defender intr-o masina de campare functionala, si asta fara a-i afecta abilitatile off-road.

Daca veti cauta mai multe informatii pe internet, veti afla toate amanuntele despre aceasta modificare.

Cheia intregului proces de conversie este reprezentata de sectiunea din acoperis care se ridica. Ne aminteste putin despre modificarile prezente pe modelele clasice Volkswagen Westfalia.

In felul acesta, spatiul pentru cap creste simtitor in momentul in care masina e parcata, fara ca asta sa aiba vreun impact asupra centrului de greutate al vehiculului in timpul deplasarii.

Fiecare personalizare semnata de specialistii de la CamperHus include si o mica bucatarie, in care ne intalnim cu o chiuveta (cu propria pompa de apa!) si cu un cuptor cu microunde.

Sa nu uitam nici de bateria separata de pe masina, care alimenteaza si cateva prize, pe care le puteti folosi pentru orice aparat electrocasnic va va fi necesar atunci cand va aflati departe de civilizatie.

Nu lipseste nici sistemul de incalzire diesel, care include si un detector de monoxid de carbon, e adevarat doar o optiune pentru cei carora le plac drumurile in climate mai reci. Printre optiuni mai sunt incluse si panourile solare sau o toaleta portabila.

In plus, fiecare centimetru de pe partea din spate a masinii este folosit ca spatiu de depozitare, in timp ce scaunele de pe spate se pot strange si transforma intr-un pat in care pot dormi doua persoane adulte.

Una peste alta, ideea acestei transformari este una extrem de inteligenta, punand accent pe maximizarea spatiului si pe evitarea sentimentului de inghesuit.

Clientii CamperHus isi pot personaliza complet modelul Land Rover Defender, optiunile referindu-se si la finisaje sau tapiterie. Mai mult, personalizarea poate fi aplicata pana si la nivelul covoraselor sau a podelei masinii.

Pentru noi, masina aceasta este cea mai tare atunci cand vine vorba despre campare, iar conversia face parte dintre favoritele noastre. Cel mai important ramane, insa, vehiculul sursa si, pana la urma, cui nu-i place un Land Rover Defender?…

VIDEOCLIPUL ZILEI