Genial! Trei masini de politie, implicate intr-un accident stupid in judetul Olt

Genial! Trei masini de politie, implicate intr-un accident stupid in judetul Olt

Trei masini de politie apartinand Inspectoratului de Politie al Judetului Mehedinti au fost implicate, vineri dupa-amiaza, intr-un accident rutier in judetul Olt. Acestea se deplasau in coloana, iar la un moment dat s-au ciocnit, fara a exista persoane ranite.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Olt, accidentul a avut loc, vineri, in orasul Bals, fiind implicate trei autospeciale care apartin Inspectoratului de Politie Judetean Mehedinti.In timp ce se deplasau in coloana, pe fondul nepastrarii unei distante corespunzatoare in mers, acestea s-au ciocnit. in urma impactului nu au fost persoane ranite, ci doar pagube materiale.

In coloana erau cinci autospeciale, care fusesera ridicate din judetul Ilfov. Doar doua dintre ele au „supraviețuit”. Cei trei soferi au fost testati cu aparatul alcooltest, nefiind sub influenta bauturilor alcoolice.

Conducatorul auto responsabil de producerea evenimentului rutier, agent de politie la Politia Judeteana Mehedinti, a fost sanctionat contraventional pentru incalcarea prevederilor OUG 195/ 2002 privind circulatia pe drumurile publice.

La nivelul Politiei Judetene Mehedinti a fost dispusa o cercetare administrativa cu privire la eveniment.

VIDEOCLIPUL ZILEI