Un Ferrari 360 Spider care i-a apartinut lui David Beckham este scos la licitatie in Marea Britanie! Afla care este pretul de pornire!

Un Ferrari 360 Spider care i-a apartinut lui David Beckham este scos la licitatie in Marea Britanie! Afla care este pretul de pornire!

Aceasta adevarata bijuterie pe roti, care a apartinut celebrului David Beckham, este scoasa la vanzare de o casa de licitatii din Marea Britanie. Asa ca, daca v-ati dorit mereu o masina care a apartinut unei vedete, acum este cazul sa actionati. Bine, trebuie sa aveti si suficienti bani in cont. Nu de alta, dar masina despre care vorbim nu este una oarecare.

In primul rand a apartinut lui David Beckham, iar in al doilea rand este o masina speciala: Ferrari 360 Spider. Supercarul italian a fost scos la licitatie acum doua zile si este estimat la o valoare de 85.000 – 95.000 lire. Sa vedem insa ce mai are special aceasta masina. Nu ca marca in sine ar fi una mai putin speciala.

Bolidul de lux este de culoare neagra si a fost produs in 2001. Ca dotari, cel care o va achizitiona va beneficia de un sistem de evacuare Tubi Sport. In interior va descoperi scaune sport, confectionate din fibra de carbon. Si pentru ca masina a apartinut unei vedete, e normal sa aiba geamuri fumurii, nu?

Masina este propulsata de un motor V8 montat pe mijloc, de 3,6 litri si a fost unul dintre ultimele exemplare pe care Ferrari le-a produs cu cutie manuala cu sase trepte de viteza, asta desi este derivata din masina de Formula 1 cu cutie de viteze electrohidraulica actionata de padele montate pe volan. In materie de performante, fostul Ferrari 360 Spider al lui David Beckham poate atinge viteza maxima de 282 kilometri/ora si are un sprint de 4,9 secunde. Suna interesant?

Cei ce o vand acum la licitatie ne mai dau cateva detalii despre acest superb exemplar de lux. Ferrari 360 Spider are jante forjate din aliaj usor marca BBS si beneficiaza si de o istorie in service-ul marcii, precum si de un certificat MoT, certificatul anual de testare a sigurantei, cunoscut de toti impatimitii. Daca ne uitam la cei 12.552 kilometri efectuati de David Beckham, putem spune ca fotbalistul nu prea s-a plimbat cu ea. Suntem convinsi ca nu are doar o singura masina in garaj, asa ca nu ne mira numarul mic de kilometri, nu?

David Beckham este un fan al acestui model pentru ca jurnalistii englezi spun ca la doi ani dupa achizitionarea acestui model, el si-a luat altul la fel. Tot in legatura cu aceasta masina, directorul casei de licitatii a declarat ca orice exemplar Ferrari 360 este foarte incitant de condus, dar aceasta masina, cu un kilometraj atat de mic si cu un fost proprietar atat de celebru, este cu adevarat speciala.

VIDEOCLIPUL ZILEI