Dialog uluitor intre un sofer drogat si un politist de la Rutiera:

Dialog uluitor intre un sofer drogat si un politist de la Rutiera: „Sa-mi sun prietenii sa le spun unde sunteti!”

Vara este sezonul in care au loc cele mai multe accidente. Carosabilul curat ii tenteaza pe soferi sa calce pedala de acceleratie, iar acesta este si unul dintre principalele motive pentru care filtrele de politie sunt la tot pasul, in sezonul estival.

In ultimii ani, agentii se confrunta si cu o alta problema, din ce in ce mai des intalnita, si anume, soferii drogati la volan. Politia ii avertizeaza pe cei ce se lasa purtati de val si si nu mai tin cont de nicio regula, in vacanta. „Nu va transformati bratarile de acces (n.r. la concerte/festivaluri) in alte bratari (n.r. căsușe)!” este avertismenul oamenilor legii.

Recent, pe pagina de Facebook a Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a fost postat dialogul uluitor pe care un politist de la Rutiera l-a avut cu un conducator auto, oprit de agenti la un control de rutina.

– Aici ne arata ca ati consumat canabis!
– Eu?!? Niciodata! Eu nu fac asa ceva. Stati ca sun niste prieteni sa vedeti ca nu mint! Alo, iti dau un share location, aici m-a oprit politia si imi spune ca am fumat iarba! Anunta tu!
– I-ati anuntat sa vina aici sa confirme sau doar sa evite zona?
– Sa vina sa confirme!
– Pai pot face asta si la celelalte echipaje ca mai sunt filtre!
– Unde anume?
– Unele mai incolo, altele mai incoace…
– Multumesc! Alo, vezi ca sunt si mai incolo, dar si mai incoace!
– Si dincolo… si dincoace.
– Faceti misto de mine? Aveti obligatia sa ma informati corect!
– Poate dumneavoastra faceti misto. Lasati prietenii ca ne vedem cu ei la analize. Va rog sa inchideti telefonul!
– De ce?
– De buton!
– Nu, nu! De ce si ei la analize?
– De canabis!

Dincolo de dialogul pe alocuri amuzant, oamenii legii trag un semnal de alarma cu privire la consumul de substante interzise: „Indiferent de festivalul, concertul sau clubul de pe litoral unde veti merge vara aceasta, va rugam sa luati in calcul ca vom fi si noi acolo! Chiar la toate! Consideram ca v-am informat!”, incheie Ministerul Afacerilor Interne postarea de pe Facebook.

VIDEOCLIPUL ZILEI