Ai gasit o alta masina pe locul tau de parcare? Ia lectii de la acest constantean!

Ai gasit o alta masina pe locul tau de parcare? Ia lectii de la acest constantean!

Cum procedezi daca iti gasesti locul de parcare ocupat? Cu totii stim ce cozi interminabile se formeaza la primarii pentru a cumpara un loc de parcare in fata blocului. Este absolut normal sa ti se ridice parul in cap si sa-ti vina sa-i distrugi respectivului masina, mai ales daca vii obosit de la munca si n-ai nici un chef de nimic.

Acest lucru s-a si intamplat in Targu-Jiu unde un barbat, proprietarul locului de parcare, s-a ocupat personal de aceasta problema, fara a mai astepta interventia autoritatilor si a distrus cu un topor automobilul ce-i ocupa locul, intreaga scena desfasurandu-se sub ochii vecinilor.

Nu este foarte indicat sa recurgem la acesta metoda, mai ales din cauza faptului ca vom fi acuzati de distrugere. Trebuie sa luam in calcul si varianta soferului disperat care are posibile urgente si nu a mai tinut cont de locul de parcare. Soferii din Bucuresti sunt cei mai familializati cu acest obicei, nesimtirea unora ajungand la cote maxime

Citeste si: Ce trebuie sa faci pentru a prinde un loc de parcare in Bucuresti?

Pentru cei care nu stiu la ce ma refer, ganditi-va ca un sofer parcheaza masina in plina strada, va blocheaza, iar pentru intrarea in legalitate aprinde avarile. Am intalnit personal o situatie in care am observat de pe balconul casei o masina lasata de pe-o zi pe alta cu avariile pornite, intrucat proprietarul n-a gasit loc de parcare.

Nimanui nu-i va conveni sa plateasca un loc de parcare, sa distruga masina celui ce l-a ocupat, iar dupa aceea sa fie acuzat de fel de fel de infractiuni. Cel mai indicat este sa sunam proprietarul automobilului, daca a avut obraz si a lasat un numar de telefon in geam sau sa anuntam Politia Locala si sa asteptam interventia acestora.

Este drept ca multi proprietari apeleaza la metodele neortodoxe desi responsabilii automobilelor lasa numere de telefon in geam. Pe langa cele doua variante, mintea romanilor arata inca o data cat de inventivi suntem. Au mai fost situatii cand acestia au blocat sau au parcat foarte aproape de usa soferului, dar ce a patit un sofer din Navodari din cauza faptui ca a parcat pe locul altcuiva este total surprinzator

Surprinza facuta de proprietarul locului de parcare a fost neplacuta si costisitoare. Acesta a infoliat masina constanteanului pentru ca a parcat-o pe locul lui. Legal, acesta n-a savarsit nici o infractiune sau contraventie. N-a distrus, n-a blocat, deci nu a facut decat sa puna putina folie pe masina.
Imaginea postata pe o retea de socializare a atras atentia soferilor starnind numeroase reactii, majoritatea distrandu-se pe seama patitului. Imaginile postate arata cum intreaga masina este impachetata cu folie transparenta, exact ca un pachet. Numai buna de trimis in tarile calde.

Perseverenta de care a dat dovada autorul faptei arata ca pana si treava de esapament a fost atent infoliata. Nici antena radio nu este lasata de-o parte, aceasta bucurandu-se de ambalajul strech-ului proaspat aplicat.

Te-ar mai putea interesa:

Parcari special concepute pentru femei – discriminare sau doar o simpla facilitate pentru sexul frumos?

Soferii pot afla care sunt locurile de parcare libere cu o aplicatie. Afla in ce oras din Romania!

VIDEOCLIPUL ZILEI