Cum arata un showroom Toyota abandonat si gasit dupa 46 de ani cu masinile noi inca inauntru

Cum arata un showroom Toyota abandonat si gasit dupa 46 de ani cu masinile noi inca inauntru

Imaginile pe care le veti vedea par desprinse dintr-un film in care se vorbeste despre apocalipsa, insa sunt cat se poate de reale! Iata cum arata un shoroom Toyota abandonat si gasit dupa 46 de ani cu masinile noi inca inauntru.

Nu suntem inapoi in viitor sau in alt film cu apocalipsa, aceste imagini sunt cat se poate de reale! Iata cum arata un showroom Toyota care a fost abandonat si gasit dupa 46 de ani cu masinile noi inca inauntru.

Unde se afla showroom-ul Toyota abandonat si gasit dupa 46 de ani

Ei bine, pentru unii colectionari acest showroom poate fi privit ca o adevarata comoara. Aceasta reprezentanta se afla in Cipru si masinile care stau acolo au fost abandonate in anul 1974. Nu ati citit gresit, de 46 de ani, masinile zac in showroom!

Citeste si: Cum arata primul BMW full electric din istorie. A fost construit in 1972

Conform celor ce au vazut masinile, in locatia respectiva zac modele ca Toyota Corolla sau Celica din anii 1970. Bineinteles, praful depus peste acestea a afectat destul de serios vopseaua masinilor. Mai mult, masinile au rotile dezumflate, asa ca fiecare masina are nevoie de o operatiune de restaurare meticuloasa.

Se pare ca automobilele au fost importate din Japonia pentru a fi vanduta la doua reprezentante Toyota. Una dintre masini inca mai are abtibildul care confirma importul.

In ce zona este situata reprezentanta abandonata

Daca vreti sa faceti o vizita, va spunem ca aceasta reprezentanta se afla in orasul Famagusta, mai exact in partea de sud a acestuia, Varosha. Conform Wikipedia, aceasta zona a fost abandonata inainte de anul 1974. Acest lucru s-a intamplat din cauza invaziei turcesti care a avut loc in 1974, cand orasul Famagusta a intrat sub controlul Turciei.

De atunci, Varosha este o zona abandonata, cladirile s-au degradat, iar vegetatia crescuta peste tot face din aceasta zona un oras abandonat. Totusi, trebuie sa mentionam ca accesul in aceasta zona este interzis publicului.

In anul 1970, Famagusta era cea dintai destinatie pentru turistii din Cipru, iar pentru a face fata numarului mare au fost construite o multime de cladiri si hoteluri. Se pare ca Varosha nu era numai o destinatie populara in Cipru, ci si la nivel mondial. Vedete ca Elizabeth Taylor, Richard Burton, Raquel Welch si Brigitte Bardot preferau aceasta destinatie pentru a isi face vacantele.

Inainte de invazia turceasca, Varosha avea o populatie de 39.000 oameni. Cu cateva ore inainte ca armata turceasca sa se lupte cu fortele grecesti si cipriote, intreaga populatie a fugit din calea acestora, de frica unui masacru. Refugiatii au ales zone ca Paralimni, Dherynia si Larnaca.

VIDEOCLIPUL ZILEI