Cum arata si cat costa cel mai scump McLaren scos la vanzare pe autovit.ro

Cum arata si cat costa cel mai scump McLaren scos la vanzare pe autovit.ro

Romanii sunt mari amatori de masini scumpe, iar dovada sunt automobilele puse la vanzare pe autovit.ro. Iata cum arata si cat costa cel mai scump McLaren aflat la vanzare in acest moment.

Pare greu de crezut, insa automobilele McLaren au inceput sa devina destul de populare in Romania, iar pe site-ul autovit.ro se afla deja trei exemplare la vanzare. Iata cum arata si cat costa cel mai scump McLaren pe care il poti cumpara din Romania in acest moment.

Cand a debutat McLaren 720S?

Daca inca nu stiai, iti spunem ca McLaren 720S este succesorul modelului 650S si si-a facut debutul in luna mai a anului 2017. Britanicii au prezentat modelul in cadrul Salonului Auto de la Geneva si acesta face parte din planul companiei de a lansa 15 masini noi pana in anul 2022.

Citeste si: Cat costa, de fapt, cel mai ieftin Ferrari scos la licitatie si ce probleme are

Versiunea Spider a lui 720S a sosit in luna decembrie a anului 2018 si conform companiei, datorita structurii de tip monococa, modelul nu avea nevoie de alte elemente pentru a asigura rigiditatea caroseriei. Totodata, 720S Spider era cu 45 kg mai greu decat varianta coupe, din cauza mecanismului retractabil.

Cea mai noua versiune a lui 720S a debutat anul acesta si se numeste McLaren 765LT. Este si cea mai puternica, dar si o versiune de colectie, pentru ca McLaren va produce doar 765 de unitati, iar livrarile vor incepe din luna octombrie a acestui an.

Cum arata si cat costa cel mai scump McLaren de pe autovit.ro?

Dupa cum era de asteptat, cel mai scump McLaren aflat la vanzare pe autovit.ro este un model 720S Spider. Odometrul bolidului arata doar 500 km, asa ca vorbim despre un automobil aproape nou.

Sub capota gasim motorul de 4.0 litri, V8, ce ofera nu mai putin de 720 cp si 770 Nm. Performantele acestul McLaren sunt impresionante, pentru ca masina poate accelera de la 0 la 100 km/h in 2.9 secunde, la 200 km/h in 7.9 secunde, in timp ce viteza maxima este de 341 km/h.

Masina aflata la vanzare este de culoare neagra, eligibila pentru finantare, iar tara de origine este Republica Ceha. De asemenea, nu exista accident in istoric si se ofera cartea de service.

Pretul acestui McLaren 720S este de 336.980 euro, insa dealerul ofera si posibilitatea de achizitionare intracomunitara fara TVA, la un pret de 283.176 euro. Totodata, automobilul se poate achizitiona in sistem leasing si oferta este destinata exclusiv societatilor platitoare de TVA.

Masina este disponibila la comanda, iar termenul de livrare este de 15 zile. Pretul include si toate serviciile de import, asa ca nu mai trebuie sa platiti nimic.

VIDEOCLIPUL ZILEI