Cum arata si cat costa cea mai scumpa Mobra scoasa la vanzare pe olx

Cum arata si cat costa cea mai scumpa Mobra scoasa la vanzare pe olx

Cati dintre voi isi mai aduc aminte de motocicletele Mobra? Daca inca mai visezi la o astfel de motocicleta o sa iti aratam cum arata si cat costa cea mai scumpa Mobra scoasa la vanzare pe olx.ro.

Daca vrei sa iti aduci aminte de copilarie si sa cumperi o motocicleta Mobra, atunci o sa iti spunem exact ce trebuie sa faci pentru a gasi una in stare buna de functionare. Iata cum arata si cat costa cea mai scumpa Mobra scoasa la vanzare pe olx.ro.

Cand a fost fondata Mobra?

Pentru cei ce nu stiu, Mobda sau Motoreta Brasov, a fost fondata in anul 1971 si era cea mai cunoscuta marca romaneasca de motociclete. Motorul acestor motociclete era produs la Brasov, in timp ce asamblarea se facea la Uzina Mecanica Tohani.

Citeste si: Top 5 motociclete produse in Romania! Pe care ti-o doresti?

Modelele produse de aceasta companie erau Mobra 50, 50 Super, Hoinar, dar si mopedul Mini.

Mobra 50 a fost lansata in anul 1971 si era oferita cu un motor in doi timpi, cu racira fortata cu aer, cu capacitate cilindrica de 50 cmc si o putere de 4 cai. Consumul unei astfel de motociclete era de 2.5 l/100 km.

Modelul Hoinar a debutat in anul 1986, venea cu un motor in doi timpi cu racire libera cu aer, capacitate cilindrica de 49.6 cmc, 5 cp si un consum de pana la 3 l/100 km.

Mopeul Mini a aparut in primavara anului 1977, motorul era unul in doi timpi, racit cu aer, cu o capacitate de 50 cmc, 2 cp si un consum de 1.8 l/100 km.

Cum arata si ce pret are cea mai scumpa Mobra vanduta pe OLX

Daca vrei sa cumperi o motocicleta Mobra aflata in stare exceptionala, atunci iti propunem acest model Mobra Turist S, fabricata in anul 1983. Vorbim despre un model restaurat, care arata extrem de bine si functioneaza la fel de bine.

Conform vanzatorului, modelul de fata a fost restaurat cu piese originale, are actele la zi, ITP-ul este valabil pana in 2021, iar numerele de inmatriculare sunt noi. Pretul unui astfel de model este de 3.000 de euro.

Daca inca nu stiai, in anul 2004 a fost vanduta si ultima motoreta Mobra Hoinar, la pretul de 11.7 milioane de lei. Asadar, motocicletele Mobra raman destul de valoroase, iar acestea mai sunt cautate doar de pasionati. Cu toate ca vorbim despre modele de peste 30 de ani vechime, Mobra inca a ramas in inima multora, iar dovada sunt modelele care se mai gasesc de vanzare si in zilele noastre.

VIDEOCLIPUL ZILEI