Cum arata si cat costa cea mai scumpa Lada vanduta in Statele Unite ale Americii

Cum arata si cat costa cea mai scumpa Lada vanduta in Statele Unite ale Americii

Cu toate ca pare greu de crezut, exista fani ai marcii Lada si in SUA. Iata cum arata si cat costa cea mai scumpa Lada vanduta in Statele Unite ale Americii.

Se pare ca modelele Lada au ajuns in fiecare colt al lumii si cu toate ca pare greu de crezut, si americanii sunt fani ai marcii. Iata cum arata si cat costa cea mai scumpa Lada vanduta in Statele Unite ale Americii.

Ce pret are un model Lada Niva in Romania?

Mai intai, haideti sa vorbim despre pretul pe care il are un model Lada in Romania, pentru ca si in tara noastra exista destul fani ai marcii. Vorbim mai ales despre modelele Lada Niva, pentru ca acestea pot fi folosite pe teren accidentat, iar capacitatile masinii sunt destul de impresionante.te

Citeste si: Top 5 masini second hand ieftine care te vor face sa pari bogat

Cu toate ca un model Niva vine cu un motor de 1.6 litri ce livreaza doar 82 cp si este conectat la o cutie de viteze manuala, SUV-ul rusesc este extrem de capabil pe un teren accidentat. Dotarile nu sunt atat de impresionante, pentru ca este o masina cu o varsta inaintata, iar luxul nu era pe lista producatorului.

Bineinteles, vorbim despre dotari minore precum un CD player, bare longitudinale pentru acoperis, jante din aliaj usor, proiectoare de ceata, alarma si un interior de velur. Este vorba de o masina reconditionata si pregatita pentru teren accidentat.

Pretul unui astfel de SUV este de 2.500 de euro, iar vanzatorul spune ca masina a fost si revopsita, iar inainte de toate a trecut si pe la tinichigerie. Odometrul arata 148.000 de km, iar anul de productie este 2003. Totodata, norma de poluare este Euro 3.

Cat costa cea mai scumpa Lada vanduta in Statele Unite ale Americii

Ei bine, lucrurile stau cu totul altfel in Statele Unite ale Americii, pentru ca acolo aceste modele valoreaza mult mai mult. Exemplarul despre care vorbim este pregatit pentru teren accidentat, iar odometrul arata aproape 11.000 de mile sau aproape 18.000 de km.

Imbunatatirile masinii includ cauciucuri pentru teren accidentat si un troliu pentru a iesi din cele mai dificile situatii. Mai mult, la interior gasim si doua scaune sport, care putem spune ca nu arata rau absolut deloc!

Modelul este produs in anul 1981, are culoarea alba, iar conform vanzatorului nu prezinta niciun defect. Desigur, acesta mentioneaza ca varsta isi spune cuvantul, asa ca nu se vinde o masina perfecta, avand in vedere ca a fost construita acum 39 de ani.

Ei bine, un asemenea exemplar se vinde cu nu mai putin de 25.000 de dolari. De 10 ori mai mult decat suma pe care o cere un roman pe un astfel de model!

VIDEOCLIPUL ZILEI