Cum arata masinile autonome create de KFC pentru food delivery

Cum arata masinile autonome create de KFC pentru food delivery

Automobilele viitorului incep sa isi faca aparitia pe strazi, asa ca sa nu fiti foarte surprinsi daca le vedeti. Iata cum arata masinile autonome create de KFC pentru food delivery.

Stim ca viitorul inseamna masini autonome, insa nu ne asteptam sa le vedem prea curand. Totusi, nu ar trebui sa fiti foarte uimiti atunci cand o sa vedeti masinile autonome create de KFC pentru food delivery. Iata cum arata acestea!

Cum functioneaza masinile autonome KFC pentru food delivery?

Desi nu ne este clar cum vor functiona pe viitor aceste masini autonome KFC pentru food delivery, stim ca aceste sunt similare celebrelor „food trucks”, adica acele rulote care apar pe la festivalurile cu mancare si unde se prepara o multime de bunatati.

Citeste si: Cat de sigure sunt masinile care se parcheaza singure? Hyundai recheama modelele din 2020 in service din cauza sistemelor de parcare automata

Ei bine, conceptul este similar, insa mancarea este livrata oamenilor chiar acasa. In spatele acestui concept sta o companie din China, care a lansat aceasta inovatie de a livra comenzile KFC pe strada.

Intr-adeva, luand in considerare vremurile in care traim si pandemia care ne tine in case, riscul de infectare a celor care lucreaza la KFC sau soferii care conduceau masinile, este redus semnificativ.

Miscarea i-a luat prin surprindere chiar si pe locuitori, care nu au fost anuntati de acest nou concept si au vazut masinile care circulau singure pe strazi in orasul Shanghai. Masinile erau fara soferi si pline cu mancare, iar cand clientii se apropiau de ele, pentru a comanda mancarea era necesara doar scanarea unui cod QR.

Cum cumperi mancare de la aceste masini KFC?

Procesul de cumparare al unui meniu KFC de la aceste masini autonome este destul de simplu. Clientii trebuie sa selecteze un produs, sa finalizeze tranzactia, iar apoi una dintre usi se va deschide si va putea primi comanda.

Un ecran aflat pe aceste masini arata informatii legate de pretul meniurilor sau al fiecarui produs. Toate acestea sunt mentionate doar cu ajutorul ajutorul computerului, fara interventia unei persoane.

Totodata, se poate vedea ca aceste masini promoveaza si tehnologia 5G, asa ca in spatele proiectului se afla si o companie de telefonie care vrea sa arate avansul tehnologic pe care il poate oferi reteaua 5G.

Nu este foarte clar daca acesta este un program pilot al celor de la KFC, insa pare a fi o strategie extrem de buna si pe viitor este posibil ca aceste masini autonome de food delivery sa devina ceva obisnuit.

Ganditi-va si cat de simplu ar fi ca dimineata sa cobori din bloc si sa iti cumperi o cafea de la Starbucks fara a fi nevoit sa te duci pana la cafenea. Sau un mic dejun de la KFC!

VIDEOCLIPUL ZILEI