Care sunt cele 5 celebritati cu masini roz? Ai putea sa ghicesti?

Care sunt cele 5 celebritati cu masini roz? Ai putea sa ghicesti?

Cred ca saptamana asta am avut ceva cu rozul avand in vedere ca am scris despre mult roz pe zona asta de auto si parca mi-as dori si alta culoare.

Dar cum masinile in culori ceva mai iesite din comun ne atrag atentia, se pare ca azi vom vorbi despre celebritati care conduc masini roz. Asa ca va voi face un Top 5 si la final ne spuneti ce parere aveti despre ele. 

Citeste si: Modele Dacia despre care nu stiai ca au existat

1. Nicki Minaj

Nicki Minaj Lamborghini Aventador

Incep cu regina rozului. Se pare ca Nicki are un Lamborghini vopsit in culoare roz. Vopseaua a costat undeva la 30.000 de dolari si daca vreti sa cititi mai multe despre ea, am un intreg articol dedicat masinilor pe care le are in garaj. Trebuie sa admit, insa, ca nu e un roz deranjant si nu-ti scoate ochii. Se pare ca Nicki are gusturi. 

2. Flo Rida

Flo Rida Pink Bugatti

In octombrie 2013, Flo Rida a hotarat ca Bugatti-ul sau merita o schimbare, asa ca l-a facut roz. De ce? Pentru a atrage atentia asupra Cancerului la San. Ca sa fie si mai clara schimbarea, Flo Rida a cerut ca pe plafonul masinii sa fie vopsita celebra fundita logo. Se pare ca Flo Rida a ales cea mai scumpa masina din colectie ca sa traga un puternic semnal de alarma.

3. Amber Rose

Amber Rose Pink Jeep

Par blond, periuta, un pic din Nicki Minaj si o bucatica de Kim Kardashian, Amber Rose este fosta sotie a lui Wiz Khalifa. Si doamna aceasta are o pasiune pentru roz, asa ca si-a vopsit Jeep-ul Wrangler Unlimited in roz.

4. Trisha Paytas

Trisha Paytas Pink G Wagon

Mercedes-Benz G-Class SUV e ceva ce vezi cam la tot pasul prin LA. Este o masina comuna pe care fiecare celebritate trebuie sa o aiba in garaj. Trisha Paytas, aceasta Barbie a Youtube-ului, a mers putin mai departe de data aceasta si a spus ca vrea sa iasa din zona de comun. Nu se poate ca fiecare sa aiba modelul acesta, asa ca a vopsit-o roz si a aplicat pe interior cateva cristale Swarovski.

5. Elvis Presley

Elvis Presley Pink Cadillac

Toata lumea stie ca Elvis a avut un Cadillac roz. Cadillac Fleetwood 60 este cea mai faimoasa masina roz din istorie. Se spune ca Elvis a mai avut un Cadillac roz inainte de acesta, insa a fost distrus intr-un incendiu, asa ca Regele nu putea sa-si continue turneele fara Cadillacul sau roz si si-a cumparat unul care sa-l inlocuiasca. Elvis folosea masina asta roz ca sa mearga in turnee cu trupa sa, insa dupa ceva timp mama lui a fost cea care a luat frumosul model drept masina personala.

Cu siguranta exista mai multe celebritati care detin cel putin o masina roz, insa in acest Top 5 am adunat nume sonore la care, poate, nu te-ai fi asteptat. 

Te-ar mai putea interesa:

Cum sa strici un Lamborghini Aventador Roadster facandu-l roz… numai in Dubai!

Cum arata un Lamborghini Aventador SV tunat de Liberty Walk

VIDEOCLIPUL ZILEI