Ce se va intampla cu masinile proxenetului Alex Bodi. Avea un Lamborghini de 500.000 de euro

Ce se va intampla cu masinile proxenetului Alex Bodi. Avea un Lamborghini de 500.000 de euro

Saptamana trecuta, Alex Bodi a tinut pagina primelor ziare din Romania dupa ce a fost ridicat de politie. Dupa ce a fost retinut, am aflat ce se va intampla cu masinile proxenetului, care avea un Lamborghini de 500.000 de euro.

Politia a facut o actiune de amploare saptamana trecuta. Denumita Ziua Z, operatiunea l-a inclus si pe fostul sot al Biancai Dragusanu, Alex Bodi. Acesta a fost pana la urma retinut de politie pentru 30 de zile, asa ca am aflat ce se va intampla cu masinile proxenetului care avea un Lamborghini de 500.000 de euro.

Ce avere are Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu?

Dupa ce Alex Bodi a fost ridicat de politie, procurorii DIICOT au inceput inventarierea averii sale si se pare ca o mare parte din averea sa consta in imobile din tara sau strainatate, dar si masini de lux.

Citeste si: Cine este Cristian Gew, pustiul din Alexandria care detine un Lamborghini. La 15 ani a fost prins de politie tot intr-un Lambo

Conform procurorilor, Alex Bodi a cumparat mai multe apartamente, dar si o pensiune in Sibiu, mai multe vile la Medias, in judetul Ilfov si un imobil in Voluntari, de unde a si fost ridicat de trupele speciale. Surse interne spun ca fostul sot al Biancai Dragusanu detine si o casa la Monte Carlo, pe care ar fi platit in jur de doua milioane de euro.

Mai mult, se pare ca Alex Bodi a cumparat si Hotel Central din Medias, cel mai mare hotel care se afla chiar in centrul oraasului. Totodata, Bodi mai are si afaceri in Spania, o macelarie si un centru de evenimente, care sunt administrate de sora sa.

Ce se va intampla cu masinile lui Alex Bodi, dupa ce acesta a fost arestat preventiv?

Dupa cum bine stim, Alex Bodi era pasionat de masini de lux si foarte puternice, asa ca garajul lui arata ca un showroom. Printre masinile detinute de acesta se numara un Lamborghini Urus, dar si un model Lamborghini Aventador SV, un Ferrari Pista, un coupe Rolls-Royce Wraith, un Mercedes-Maybach S650, dar si un spectaculos Bugatti Chiron.

Si lista nu se termina aici pentru ca afaceristul proxenet mai detine un Rolls-Royce Cullinan cu care a fost surprins recent la Londra si un Mercedes-AMG G63. Dupa cum vedeti, colectia este absolut impresionanta si depaseste lejer valoarea de doua milioane de euro.

Totusi, vestile nu sunt deloc bune pentru Bodi, pentru ca toate aceste masini au fost achizitionate cu bani obtinuti din comiterea unor infractiuni, iar procurorii DIICOT au deja planuri cu toate automobilele. Nu se vor plimba cu ele, ci vor fi vandute pentru a recupera prejudiciul reclamat de presupusele victime.

VIDEOCLIPUL ZILEI