Ce pret are o Dacia Logan vanduta la o reprezentanta din Brazilia, in comparatie cu Romania

Ce pret are o Dacia Logan vanduta la o reprezentanta din Brazilia, in comparatie cu Romania

Daca esti curios sa afli ce pret are o Dacia Logan vanduta la o reprezentanta din Brazilia, in comparatie cu Romania, o sa iti spunem care este exact diferenta de pret.

De multe ori, exista o diferenta de pret intre automobilele vandute in Romania si cele vandute in alte tari. Cu toate ca vorbim de acelasi model, unii clienti platesc mai mult pe o masina noua. Iata cat costa o Dacia Logan vanduta la o reprezentanta din Brazilia, in comparatie cu Romania.

Cat costa o Dacia Logan vanduta in Brazilia?

Ei bine, cea mai ieftina versiune a modelului Dacia Logan, care in Brazilia este vandut cu sigla Renault, porneste de la 9.830 de euro. Vorbim despre nivelul de echipare Life, echipat cu un motor de 1.0 litru, pe benzina.

Citeste si: Ce se strica prima oara la o Dacia Logan daca n-o folosesti mai multe luni

Daca vrei o culoare mai speciala, trebuie sa platesti intre 110 euro si 250 de euro. Astfel, pretul final urca pana la 10.000 de euro.

Versiunea Logan in nivelul de echipare Zen porneste de la 10.350 de euro atunci cand alegi motorul de 1.0 litru. In cazul in care optezi pentru motorul de 1.6 litri, Dacia Logan costa 11.550 de euro. Daca alegi o culoare optionala, pretul ajunge la 11.800 de euro.

Diferenta de pret dintre un Logan vanduta in Brazilia, in comparatie cu Romania

Pentru cei ce nu stiu, un model Dacia Logan porneste de la 7.360 euro in Romania. Vorbim despre nivelul de echipare Acces, echipat cu un motor de 1.0 litru pe benzina.

Dacia Logan Ambiance are un pret de pornire de 8.700 de euro, insa pretul creste atunci cand vrei un motor mai mare. Daca optezi pentru versiunea pe GPL, atunci trebuie sa platesti 9.950 euro, in timp ce versiunea diesel are un pret de pornire de 10.850 euro.

Pentru Dacia Logan din Seria Limitata Plus trebuie sa cheltui nu mai putin de 8.610 euro, in timp ce Logan Laureate costa 9.650 euro. Editia speciala Dacia Logan Stepway porneste de la 10.450 de euro si poate ajunge la 12.250 de euro atunci cand optezi pentru motorul diesel de 95 cp.

Cea mai scumpa versiune Dacia Logan ramane Prestige, care are un pret de pornire de 11.300 euro. Atunci cand optezi pentru cutia automata, trebuie sa platesti 11.800 euro, iar cand vrei un motor diesel o sa platesti nu mai putin de 13.100 euro.

Dupa cum vedeti, diferentele de pret sunt destul de mari, insa Dacia ofera modelul Logan pentru toate buzunarele. Avem si o versiune extrem de ieftina, insa daca vrem mai multe optiuni sau o cutie de viteze automata, vom scoate mai multi bani din buzunar.

VIDEOCLIPUL ZILEI