Care este, de fapt, cel mai prost model facut vreodata de BMW

Care este, de fapt, cel mai prost model facut vreodata de BMW

Cu toate ca BMW face masini fiabile, exista modele care nu fac cinste producatorului nemtesc. O sa iti spunem care este cel mai prost model facut vreodata de BMW si de ce ar trebui sa eviti cumpararea unuia.

Stim ca BMW are o multime de fani in intreaga lume, dar si in Romania, iar modelele producatorului sunt visul oricarui sofer. Totusi, nu toate masinile producatorului nemtesc fac cinste numelui. Iata care este cel mai prost model facut vreodata de BMW.

Care este cel mai popular model BMW?

Care este, de fapt, cel mai prost model facut vreodata de BMW

Fara nicio indoiala, cel mai popular model al producatorului german este BMW Seria 3, generatia E30, adica celebrul Ursulet. Cu toate ca a fost introdus pe piata acum mai bine de 38 de ani, in anul 1982, BMW Seria 3 E30 inca este un model extrem de iubit de pasionati.

Citeste si: Care sunt, de fapt, optiunile pe care le are Audi dar nu si BMW

BMW a oferit modelul in versiuni sedan, coupe, cabrio si break, insa cel mai popular ramane coupe-ul. Daca vorbim despre versiunea M3 E30, atunci vorbim deja despre un automobil de colectie. Acesta oferea un motor de 2.3 litri cu 215 cp, ceea ce la vremea respectiva era impresionant.

Totusi, in 1989, BMW a introdus modelul 318is care oferea motorul M42 de 1.8 litri, cu 134 cp. Acesta a fost cel mai modern motor disponibil pe celebrul BMW Ursulet!

Care este cel mai prost model BMW facut vreodata?

Care este, de fapt, cel mai prost model facut vreodata de BMW

Atunci cand vorbim despre cel mai prost model BMW aducem in discutie Seria 7, generatia E65. Pe langa faptul ca era extrem de urat, a fost un model care avea si multe probleme.

Vom incepe cu sistemul iDrive! Pentru ca a fost primul model ce a introdus acel sistem, acesta are si probleme, asa ca trebuie sa va asteptati la multe blocari, la blocarea CD-ului in interiorul sistemului sau ca radioul sa nu mearga.

Nici problemele de soft nu au lipsit, iar cei ce au cumparat un Seria 7 din generatia E65 s-au lovit de nefunctionarea instrumentarului de bord. Asadar, daca aveai in plan sa cumperi un astfel de model, ar fi bine sa te mai gandesti pentru ca s-ar putea sa fie o adevarata paguba la buzunar.

Nu uita ca BMW Seria 7 E65 are foarte multa tehnologie, iar daca masina se strica inseamna costuri foarte mari. Te poti lovi si de vestita eroare 2737 EWS 3.3 anti-tampering protection, raportata de multi pasionati pe forumurile de specialitate.

Daca inca nu stiai, iti mai spunem ca a patra generatie Seria 7, adica E65, si-a facut debutul in anul 2001, iar productia s-a incheiat in anul 2008. Tot in acel an a sosit si a 5-a generatie, adica Seria 7 F01.

VIDEOCLIPUL ZILEI