Care a fost cea mai scumpa masina vanduta de eMag de Black Friday

Care a fost cea mai scumpa masina vanduta de eMag de Black Friday

Black Friday reprezinta ziua in care vanzatorii pun la dispozitie oferte imbatabile, pentru a atrage cumparatorii. Este si cazul dealerilor auto! Iata care a fost cea mai scumpa masina vanduta de eMag in ziua de Black Friday.

Chiar si dealerii auto spera sa vanda masini in ziua de Black Friday, pentru ca ziua cu cele mai mari reduceri din an aduce si oferte imbatabile. Iata care a fost cea mai scumpa masina vanduta de eMag in ziua de Black Friday.

Masinile extrem de scumpe nu si-au mai facut aparitia in acest an

Care a fost cea mai scumpa masina vanduta de eMag de Black Friday

Anul acesta putem vorbi despre un Black Friday de „criza”, pentru ca eMag nu a mai avut oferte pentru automobile extrem de scumpe. In cazul in care nu stiai, in 2019, cei de la eMag au avut o oferta pentru un model Ferrari GTC4Lusso, redus de la 308.000 euro la 263.000 de euro.

Citeste si: Black Friday pe autovit.ro. Cum arata si cat costa masinile aflate la reducere

Daca inca nu stiati, in 2017, la eMag a fost cumparat un Jeep Compass insa nu acesta este cel mai surprinzator lucru. Cumparatorul a mai adaugat la aceeasi comanda, o tigaie! Nu stim daca a luat tigaia pentru sotia sa, pentru a compensa cumpararea masinii, insa ne-a amuzat teribil.

Totusi, metoda de cumparare este destul de interesanta. Practic, tu platesti un avans de 1.000 de lei la eMag, iar apoi dealerul te contacteaza si preia vanzarea. Mai departe, alegi sa faci un test drive, iar apoi te decizi daca vrei sa cumperi sau nu masina. Chiar daca faci sau nu achizitia, eMag iti va returna cei 1.000 de lei dupa cateva zile, iar tu vei plati toti banii catre dealerul auto.

Cea mai scumpa masina vanduta de eMag de Black Friday 2020

Care a fost cea mai scumpa masina vanduta de eMag de Black Friday

Dupa cum spuneam, lucrurile nu au mai stat chiar asa de bine anul acesta si nu am mai vazut automobile precum Ferrari de vanzare in ziua de Black Friday. Totusi, din oferta nu au lipsit masinile scumpe!

Cea mai scumpa masina vanduta de Black Friday 2020 a fost un BMW X7 M50d, aflat in oferta celor de la Automobile Bavaria. Cu toate ca pe site-ul eMag a fost si un model BMW M850i xDrive, acesta inca se afla la vanzare si nu a trezit interesul niciunui client.

Revenind la modelul BMW X7 M50d, acesta avea un pret de lista de 104.372 euro, insa pentru Black Friday 2020 a primit o reducere de 20.874 euro. Pretul final a fost de 83.498 euro, iar pretul nu a inclus TVA.

Dupa cum vedeti, nu se mai vand masini de lux ca altadata, insa automobilele scumpe tot atrag atentia cumparatorilor si chiar daca ne aflam intr-o oarecare criza, exista destui oameni care isi permit sa cumpere un BMW X7.

VIDEOCLIPUL ZILEI