Din 50 de litri de motorina, 10 erau apa! Afla in ce benzinarie din Romania s-a intamplat!

Din 50 de litri de motorina, 10 erau apa! Afla in ce benzinarie din Romania s-a intamplat!

Pentru ca sunt inscrisa in peste 10 grupuri auto, dau in fiecare zi peste povesti care mai de care mai ciudate. Pe langa faptul ca mai citesc conversatiile despre cum sa treci peste diverse situatii sau cum sa repari o anumita componenta, ma amuz cu unele povestioare, iar altele ma ingrozesc de-a dreptul.

Saptamana trecuta am dat peste o poveste despre un biet om care si-a alimentat masina, iar la final a avut o surpriza neplacuta. Bietul domn din Resita a mers la bine cunoscuta statie de alimentare Lukoil ca sa faca un plin masinii sale, iar la final a avut o surpriza neplacuta: masina nu mai pornea.

Dupa ce a scos toata motorina din rezervor – 50 de litri – si a schimbat filtrul, masina a pornit, dar barbatul din Resita nu s-a oprit aici. A scris pe Facebook tot ce i s-a intamplat si si-a rugat prietenii sa dea share ca sa ajunga intamplarea la urechile tuturor ce vor sa mai alimenteze de la Lukoil. Care era problema, pana la urma? Din cei 50 de litri de motorina cu care alimentase, 10 erau apa. Cel putin, asa spune pagubitul. 

Citeste si: Lewis Hamilton si avionul sau de 19 milioane de dolari in scandalul Paradisului Fiscal

Insa atunci cand faci o acuzatie de acest gen, vine si raspunsul celui acuzat, asa ca Lukoil a dat o declaratie oficiala pentru ziarul Adevarul pentru a spune cum s-a intamplat, de fapt, povestea.

Roxana Cepoi – sef serviciu carburanti Lukoil Romania – a declarat ca pe data de 6 noiembrie, domnul din Resita s-a prezentat in statia de alimentare cu recipientele de plastic si le-a spus ca pe 1 noiembrie a alimentat masina cu motorina, iar aceasta nu a mai pornit. Roxana Cepoi afirma ca seful de statie a luat probe din pompa pentru a verifica spusele barbatului, dar acestea s-au dovedit a fi fara impuritati, deci nu aveau urme de apa.

Pe data de 31 octombrie a fost facuta ultima receptie de carburanti, iar de atunci si pana acum peste 1000 de persoane au alimentat si nu s-au plans de vreo problema asemanatoare cu cea a domnului care aduce acuzatii. Se pare ca domnul a fost indrumat de seful de statie sa faca o reclamatie la ANPC, dar dumnealui a plecat, apoi a postat totul pe Facebook.

Cand citesti varianta pagubitului, tinzi sa-i dai dreptate lui. Cand primesti si raspunsul, esti confuz. Pana la urma… ce faci? Mai alimentezi de la Lukoil?

De ce oare nu a facut sesizare la ANPC? Oare pentru ca de fiecare data cand facem sesizari, acestea sunt uitate undeva intr-o baza de date si nu ne ajuta nimeni? Sau pentru ca povestea lui nu e reala?

Romania este tara tuturor posibilitatilor, asa ca ajungi in situatia in care nu-ti vine sa crezi nici prima varianta nici a doua.

Te-ar mai putea interesa: 

Un oradean primeste amenzi aplicate in Franta la cateva luni de la vanzarea masinii! Afla cum este posibil!

Afla cum a ramas un barbat din Pitesti fara un Audi A4… Iata cum a fost furata masina!

VIDEOCLIPUL ZILEI