In Romania a aparut prima masina fara sofer! Autoturismul a facut accident

In Romania a aparut prima masina fara sofer! Autoturismul a facut accident

Constructorii de top au luat in calcul dezvoltarea unor masini care nu au nevoie de soferi in urmatorii ani, dar in Romania a aparut deja o masina care a mers singura.

Tesla este primul producator care si-a anuntat intetiile de a construi astfel de autoturisme, dar in Romania a aparut deja primul model care a provocat un accident in Botosani.

Incidentul a avut loc in zona intersectiei dintre Calea Nationala si strada Uzinei. Un autoturism fara sofer a patruns in intersectie si a lovit in plin o alta masina care abia plecase de la semafor.

Conform martorilor prezenti la fata locului, masina era parcata la cateva sute de metri distanta de intersectie, insa o defectiune la cutia de viteza sau la frana de mana a facut ca masina sa plece singura la vale si sa ajunga in intersectie.

Soferul care se deplasa regulamentar a avut un adevarat soc in momentul in care a mers la masina care l-a lovit pentru a cere socoteala.

In autoturism nu se afla nicio persoana, dar cu toate astea victima si-a pus serioase semne de intrebare cu privire la aceasta intamplare.

Politistii botoseneni au ridicat masina din intersectie si il cauta in acest moment pe soferul vinovat pentru a-l trage la raspundere pentru ca nu a asigurat masina pe durata stationarii

VIDEOCLIPUL ZILEI