2007 Range Rover Sport Designed for Beckham scos la licitatie. Cat va costa masina fostului fotbalist?

2007 Range Rover Sport Designed for Beckham scos la licitatie. Cat va costa masina fostului fotbalist?

Foarte multi dintre noi ne-am dorit sa fim in pielea unui personaj celebru… sa vedem cum decurge o zi din viata lui, cum se simte o cafea buna la una din terasele lui preferate, cum este o zi de filmari sau una de sedinte foto, cum arata mesajele de la fani, cum arata casa, dar… mai ales… cum arata garajul sau. Celebritatile sunt faimoase pentru pasiunea lor auto, mai ales ca multi dintre ei colectioneaza masini. Cine nu si-ar dori macar o zi ca aceasta?

Insa, va spun sigur ca este mult de munca, chiar daca nu pare. Asa ca la final de zi nu veti mai dori sa simtiti toate acele lucruri care in reviste sau in paginile de Facebook par sclipitoare si incantatoare.

Ceea ce va pot garanta, insa, este ca puteti sa aflati macar cum este sa conduci versiunea Land Rover Range Rover Sport a lui David Beckham. Sau, mai exact, Designed for David Beckham.

David Beckham nu mai activeaza in lumea fotbalului de cativa ani, ajungand la varsta de 42 de ani, insa castiga la fel de mult ca inainte. Datorita aspectului sau fizic placut pentru obiectivul camerei si al aparatului de fotografiat, David Beckham isi castiga acum existenta din vanzarea imaginii sale. Cine ar condamna un barbat asa de frumos?

Range Rover-ul despre care vorbim a fost special construit pentru Beckham si va fi scos la licitatie la finalul lunii martie, in Birmingham. Masina are o varsta de 11 ani, iar pretul de achizitie la momentul respectiv a fost de 100.000 de lire sterline. In euro, asta inseamna o suma de 112.616 euro. Destul de mult, insa vorbim, totusi, despre David Beckham.

Asa cum spuneam, modelul a fost construit in anul 2007 si este vopsit intr-o nuanta special aleasa de fostul capitan al Angliei: flash dark green. Este animata de un propulsor cu o capacitate de 4.2 litri, opt cilindri in V, supraalimentat, capabil sa dezvolte 385 de cai putere.

Este echipat cu ecrane dispuse in tetiere, un Playstation – probabil ca Beckham isi lua o parte din antrenamentele sale in jocurile de fotbal – dar si praguri placate cu mesajul Designed for Beckham.

Daca vreti sa simtiti cum este sa conduceti masina celebrului fost jucator de fotbal, nu trebuie decat sa va prezentati la licitatie si… sa castigati. Nu stim un pret sigur, insa specialistii sustin ca acest automobil ar putea fi vandut acum pentru suma cuprinsa intre aproximativ 40.000 de euro si 80.000 de euro.

Acestea fiind spuse, este sansa voastra sa fiti… Designed for Beckham.

VIDEOCLIPUL ZILEI