Incident incredibil in Tulcea. Un barbat fara permis a ajuns in arest dupa un conflict in trafic

Incident incredibil in Tulcea. Un barbat fara permis a ajuns in arest dupa un conflict in trafic

Un barbat de 33 de ani a fost la un pas sa provoace un accident stupid, in Tulcea.

Potrivit unui comunicat remis de Politia din Tulcea, un barbat de 33 de ani a fost retinut, dupa ce a fost prins fara permis la volan. Motivul pentru care acesta a ajuns in atentia politistilor este faptul ca era sa provoace un accident cu victime.

Incidentul a avut loc pe DN 22 E 87, in afara localitatii Mihail Kogălniceanu.

Oamenii legii au povestit ca au fost sesizati in seara zilei de vineri, de catre un tanar de 20 de ani, ca un alt sofer i-a distrus geamul portierei si a ranit un pasager, dupa care a fugit de la fata locului. Totul a pornit de la o neintelegere in trafic. Soferul recalcitrant i-ar fi taiat calea tanarului, iar cand acesta l-a claxonat, barbatul de 33 de ani a oprit masina, s-a dat jos si a aruncat cu un baston metalic spre masina din spatele sau. Obiectul a spart geamul din partea dreapta spate si l-a ranit pe un tanar de 29 de ani care se afla pe bancheta din spate.

Echipajele de politie au inceput cautarea si identificarea autoturismului, iar in scurt timp au gasit masina cautata, aceasta fiind pe strada Viticulturii din municipiul Tulcea. Autoturismul respectiv era condus de un barbat de 33 de ani din comuna Mihai Bravu, judetul Tulcea, care a fost dus la Politie pentru audieri.

Pe numele sau, politistii au deschis un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile pulice fara a avea acest drept, dar si pentru distrugere si vatamare corporala din culpa.

VIDEOCLIPUL ZILEI