Ce suport auto pentru telefon sa folosesti. Este extrem de durabil

Ce suport auto pentru telefon sa folosesti. Este extrem de durabil

Pentru ca amenzile pentru folosirea telefonului mobil la volan sunt destul de mari, ne-am gandit ca ar fi bine sa stii ce suport auto ar trebui sa folosesti. Iata ce model am gasit si de ce este extrem de durabil.

Politia Rutiera da amenzi destul de mari pentru cei ce folosesc telefonul mobil atunci cand conduc, asa ca ai neaparata nevoie de un suport auto. Iata ce suport iti recomandat si de ce este acesta extrem de durabil.

Cod Rutier 2021. Ce amenda iti aduce folosirea telefonului mobil la volan?

Ce suport auto pentru telefon sa folosesti. Este extrem de durabil

Daca o sa folosesti telefonul mobil atunci cand conduci, trebuie sa iti asumi faptul ca vei primi si o amenda de la Politia Rutiera. Conform Codului Rutier 2021, amenda pentru soferii care folosesc un telefon mobil la volan este cuprinsa intre 500 de lei si 725 de lei, dar acestia primesc si 4 sau 5 puncte de penalizare.

Citeste si: Cod Rutier 2021. Care este amenda daca iti montezi diferite dispozitive neomologate pe masina

Surprinzator, ultimele modificari aduse codului rutier dau posibilitatea soferilor sa foloseasca tableta atunci cand se afla la volanul masinii. Spunem ca este surprinzator, deoarece aceasta face parte din aceeasi categorie a dispozitivelor mobile, ca si telefonul mobil.

Asadar, mare atentie pentru ca pe langa faptul ca va puneti viata in pericol, puteti primi si o amenda destul de mare de la Politia Rutiera. Nu va jucati cu siguranta voastra!

Care este cel mai bun suport auto pentru telefon?

Ce suport auto pentru telefon sa folosesti. Este extrem de durabil

Cine a spus ca ce e bun trebuie sa fie neaparat si scump? Ei bine, nu este si cazul acestui suport de telefon care are un pret de achizitie exterm de mic. Pentru numai 30 de lei, poti cumpara un suport auto pentru telefon, care se monteaza extrem de usor.

Ceea ce il face extrem de interesant este faptul ca este un suport magnetic, adica nu te vei chinui sa iti pui telefon in lacasul special, ci pur si simplu il vei „lipi”. Un alt avantaj este ca telefonul poate fi pus orizontal sau vertical, asa ca o sa fie foarte usor de folosit.

Nu te gandi ca magnetul nu poate fixa telefonul si acesta va cadea cand vei trece peste un drum denivelat sau peste o groapa. Nu este cazul, chiar va fi nevoie sa rotesti un pic telefonul cand il desprinzi, pentru ca magnetul este puternic.

Acest suport auto pentru telefon este universal, asa ca va fi compatibil cu toate dispozitivele. Nu conteaza ce tip de telefon ai, modelul Tellur TLL171031 nu iti va da de furca. Odata cu suportul, vei primi si doua placute metalice pe care le poti atasa de telefon sau o poti pune in husa acestuia. Daca ti-am trezit interesul, trebuie sa stii ca poti cumpara suportul de pe emag.ro.

VIDEOCLIPUL ZILEI