NFS Heat a fost lansat oficial in Romania. Cat costa in functie de consola pe care o ai!

NFS Heat a fost lansat oficial in Romania. Cat costa in functie de consola pe care o ai!

Creatorii celebrei serii Need For Speed au lansat oficial o noua editie a jocului, intitulata Heat.

Electronic Arts a lansat la finalul saptamanii trecute noul joc din seria Need For Speed, acesta fiind acum disponibil si in Romania. Noul joc este disponibil pentru PC, Playstation 4 si XBox One, iar pretul difera in functie de plaformă. Astfel, pentru consolele Playstation si XBox, pretul este de 310 RON, iar varianta pentru PC costă 260 RON.

Interesant este faptul ca noul joc din seria NFS a fost creat de biroul de creatie EA Games de la Bucuresti, in colaborare cu programatorii din Goteborg (Suedia) si Guildford (Marea Britanie).

Pentru noua varianta a jocului, programatorii au creat un oras cu totul nou, intitulat Palm City, care a fost inspirat de orasul american Miami. Poti alege sa joci in doua moduri diferite – fie prin participarea la competitii auto consacrate, pe timpul zilei, pentru a-ti face un nume in lumea automobilismului, fie risti totul pentru reputatie si recompensele mari, in cursele derulate noaptea.

AbonaTii EA Access Si Origin Access Basic pot incerca jocul pe gratis timp de 10 ore in care se pot juca Need for Speed Heat. De asemenea, beneficiaza de o reducere de 10% la cumpararea jocului. Abonatii Origin Access Premier primesc beneficiile Basic, in plus fata de accesul la joc pe PC pe toata perioada abonamentului.

VIDEOCLIPUL ZILEI