Mai apare sau nu GTA 6? Fanii seriei au devenit extrem de ingrijorati in ultima vreme

Mai apare sau nu GTA 6? Fanii seriei au devenit extrem de ingrijorati in ultima vreme

Fanii jocurilor video par ingrijorati de viitorul GTA 6! De ce? Ei bine, nu se stie sigur daca Grand Theft Auto 6 mai apare sau nu. Iata ce am aflat!

Daca si tu esti fanul seriei GTA, atunci cu siguranta astepti noul joc, mai exact a 6-a parte. Totusi, fanii seriei au devenit extrem de ingrijorati in ultima vreme, pentru ca nu se stie exact daca mai apare sau nu GTA 6. Iata ce am aflat!

Cand a aparut Grand Theft Auto (GTA) 5?

Daca inca nu stiai, partea a 5-a a jocului GTA a fost lansata in anul 2013, adica acum 7 ani de zile. Stim ca pare o eternitate, insa jocul este inca foarte popular, asa ca este de inteles de ce compania nu se grabeste atat de tare.

Citeste si: Sunteti fani ai jocurilor cu masini? Iata 10 dintre cele mai populare jocuri pentru telefoanele mobile!

In anul 2016, Rockstar Games sau creatorii jocului, au pierdut cativa oameni extrem de importanti pentru seria GTA. Este vorba de persoana responsabila de dezvoltarea seriei si anume Leslie Benzies. Mai mult, anul acesta compania a primit inca o lovitura, pentru ca si Dan Houser, unul dintre fondatori, a ales sa plece de la Rockstar Games.

Houser era mai mult decat co-fondator, pentru ca el se ocupa de scenariul jocului, era producator, dar si vicepresedintele departamentului de creativitate.

Vestile proaste nu s-au oprit aici, pentru ca o alta persoana importanta a mai plecat din companie. Este vorba de Lazlow Jonesm, care a petrecut 20 de ani in cadrul Rockstar Games. Acesta era gazda posturilor de radio GTA.

Ce se intampla cu GTA 6, mai apare sau nu?

Stim cu totii ca anul acesta se lanseaza si noile generatii de console, PlayStation 5 si Xbox Series X, iar Rockstar Games deja a anuntat ca pregateste si un joc pentru fanii seriei. Vestea proasta: este vorba de GTA 5 si nu de noua versiune! Fanii seriei vor putea totusi sa joace GTA 5 pe noile console.

Intre timp, GTA Online adica locul unde gamerii petrec ore in sir, aduce extrem de multi bani companiei. Jocul are un succes imens si continua sa tina GTA 5 in topuri.

De asemenea, Red Dead Redemption 2 este o alta dovada ca Rockstar Games lucreaza in continuare la jocuri extrem de populare.

Si acum, sa va dam vestea extrem de buna! Deja au aparut primele imagini din noul GTA 6, ceea ce inseamna ca jocul este aproape gata si se pare ca actiunea va avea loc in Vice City. Sursele confirma o lansare a noului GTA 6 in 2021, asa ca inarmati-va cu rabdare, pentru ca mai avem un pic de asteptat! Afla si de ce Toyota nu este prezenta in jocul Need For Speed Heat!

VIDEOCLIPUL ZILEI