IsoRivolta Vision Gran Turismo Zagato: vrei o masina ca in jocurile video? Lista de asteptare e destul de limitata!

IsoRivolta Vision Gran Turismo Zagato: vrei o masina ca in jocurile video? Lista de asteptare e destul de limitata!

Toata lumea isi doreste o masina ca in jocurile video. Concepte si diverse modele cunoscute au inceput deja sa fie prezente in jocurile cu masini, spre deliciul pasionatilor. Daca ai un PlayStation acasa, poti oricand sa conduci o masina la care in realitate doar visezi. Partea buna este ca masinile sunt concepute in joc atat de detaliat ca nu ai cum sa nu te simti de parca ai conduce una reala.

IsoRivolta Vision Gran Turismo a fost prezentata la Salonul Auto de la Tokyo. Daca ai acasa dispozitivul necesar, poti sa o conduci si tu fara sa-i platesti pretul de piata si fara sa faci un drum pana la Tokyo.

IsoRivolta Vision Gran Turismo este preparata de Zagato si este o combinatie intre estetica si design-ul italian si structura puternica americana.

Citeste si: Mazda Kai Concept da nastere lui Mazda3: 2018 este anul motorului Skyactiv-X cu aprindere prin compresie

Vice Presedintele departamentului de design de la Zagato – Norihiko Harada – a afirmat ca IsoRivolta Vision Gran Turismo este o masina desprinsa din imaginatie si creata sa fie codusa in lumea virtuala. Acesta mai declara ca desi plafonul si aripile par a fi piesele de rezistenta ale modelului, cele care ies in evidenta, masina are o compozitie echilibrata.

Norihiko Harada isi doreste sa existe un moment in viata lui in care sa vada acest model pe strazi, in realitate. Viseaza sa fie propulsat de acelasi motor pe care il are masina in jocul Gran Turismo – un motor Corvette Callaway, biturbo, cu o capacitate de 6.2 litri, cu opt cilindri V, cu o putere de 997 de cai.

Masina cantareste in jur de 1.129 kilograme si poate atinge suta de kilometri in doar 2.7 secunde tocmai datorita faptului ca nu este atat de grea. Punctul maxim al vitezei la care poate ajunge IsoRivolta Vision Gran Turismo este de 365 km/h si este prevazuta cu o cutie de viteze secventiala in 10 viteze.

Cum toata lumea isi doreste sa conduca cea mai frumoasa si cea mai puternica masina, s-a luat in considerare producerea unui numar limitat de 3 sau 4 modele care sa fie disponibile si in viata reala. Zagato a venit cu ideea, insa nu stim cat de adevarata este afirmatia sau este doar un carlig care sa ne tina aproape de subiect si sa ignoram alte stiri auto.

Daca, totusi, este adevarat ceea ce-si doreste Zagato sa faca, lista este destul de mica, iar timpul este destul de scurt pentru productia unei astfel de masini si daca nu vrei sa-ti ia nimeni locul ar trebui sa-ti pastrezi unul la coada. Si poate daca o vei cumpara, ne vei da si pe noi o tura. Asta pentru ca tocmai ti-am vandut un pont foarte tare.

Te-ar mai putea interesa:

Nissan va lansa la Salonul Auto de la Tokyo un SUV electric! Iata primele detalii!

Mazda aduce la Salonul Auto de la Tokyo doua concepte noi

VIDEOCLIPUL ZILEI