2019 Hyundai Veloster poate fi condusa mai repede si la un pret mai mic! Doar in Forza Motorsport 7!

Hyundai Veloster 2019 este cea mai ravnita masina a impatimitilor auto. Cu un design sportiv si o privire patrunzatoare, noul Veloster este mai lunga si mai lata cu 2 centimetri fata de generatia anterioara.

Insa Veloster 2019 o aduce in lumina reflectoarelor si pe Veloster N 2019, piesa de rezistenta cu un un motor turbo cu patru pistoane, 2.0 litri si 275 de cai putere. O masina atat de puternica si atat de frumoasa ca ar putea sa concureze cu modele create de brandurile premium.

Cine nu si-ar dori sa conduca o asemenea bestie? Toata lumea viseaza la asta, in pretul este cu siguranta foarte mare, asa ca revenim cu picioarele pe pamant si ne indreptam catre masini pe care ni le putem permite.

Citeste si: Noul concept Hyundai N 2025 Vision GT: unde il poti vedea?

Forza Motorsport 7 aude toate astea si ne face o surpriza: putem conduce Veloster 2019 si Veloster N 2019 in noul sau joc. In SUA, modelele nu se vor vinde pana la finalul anului 2018, asa ca doritorii vor avea de asteptat un an intre pana se aseze la volanul celor mai ravnite modele. Pentru un pret mai mic si pentru experienta dusa la cote inalte, Forza Motorsport face imposibilul posibil.

Oficialii de Hyundai declara ca modelele din joc pastreaza aceleasi linii pe care masinile le au in realitate. Mai mult, detaliile interioare si pachetele de echipare sunt 1 la 1 cu modelele reale, asa ca gamerii vor putea sa analizeze si sa isi personalizeze masinile dupa bunul plac.

Dean Evans, Chief Marketing Ofiicer al companiei Hyundai Motor America, afirma ca este o o reala placere pentru ei sa colaboreze cu Microsoft si studiourile Turn 10. Acesta mai spune ca introducerea noii game Veloster in Forza Motorsport 7 a fost de departe cea mai captivanta experienta si pentru el. Dean Evans se bucura ca poate sa le ofere gamerilor si clientilor oportunitatea de a se aseza la volanul celor doua modele inainte ca aceasta sa fie vandute.

Incepand cu data de 17 ianuarie 2018, Hyundai Veloster 2019 si Hyundai Veloster N 2019 se afla in gama de modele ale jocului Forza Motorsport 7. Va fi o reala placere pentru cei care vor sa-si cumpere aceasta masina, dar inca nu au cum, iar gamerii se vor bucura de noutate si de placerea condusului.

Noua generatie Veloster este, intr-adevar, impresionanta, iar grafica jocului impreuna cu dorinta companiei de a oferit atat de mult detalii fac o experienta nebanuita din simpla manevrare a unor masini in fata calculatorului.

Te-ar mai putea interesa:

IsoRivolta Vision Gran Turismo Zagato: vrei o masina ca in jocurile video? Lista de asteptare e destul de limitata!

Sunteti fani ai jocurilor cu masini? Iata 10 dintre cele mai populare jocuri pentru telefoanele mobile!

VIDEOCLIPUL ZILEI